Novotek er leverandør af industrielle IT-, IIoT– og automationsløsninger baseret på standardprodukter og Novoteks specialiserede ekspertise. Vores fokus er på produktion, hvor vi arbejder inden for områder lige fra fremstillingsindustrien, nonprofit produktionsfaciliteter såsom energi og vand og spildevand til avancerede petrokemiske og tunge procesindustrier.

Novotek har eksisteret i mere end femogtredive år og begyndte som en pioner inden for brug af pc-baserede løsninger i produktionen. Vores mål er altid at levere den rigtige løsning til hver enkelt kunde. Vi designer, implementerer, driver og vedligeholder vores kunders system til produktionsstyring og overvågning. Dette giver vores kunder maksimal mulighed for at styre, optimere og følge op på deres produktionsprocesser.

For at opnå dette arbejder vi kontinuerligt med vores kerneværdier, som kan opsummeres i ordet CARE (Competent Agile Reliable Enthusiastic). Med kompetence, tilpasningsevne, pålidelighed og engagement findes de vigtigste byggesten til et vellykket samarbejde.

Velkommen til Novotek!


Vi støtter Kræftens Bekæmpelse

Novotek støtter Kræftens Bekæmpelse

Novotek Danmark støtter Kræftens Bekæmpelse i deres vigtige arbejde i kampen mod kræft, som desværre berører mange danske familier hvert år.

Mere om os
Vores leverandører
Læs mere
Arbejd hos os
Læs mere
Bliv Novotek Solution Provider
Læs mere
Kvalitets- og miljøpolitik
Læs mere