Novotek er leverandør af industrielle IT-, IIoT– og automationsløsninger baseret på standardprodukter og Novoteks specialiserede ekspertise. Vores fokus er på produktion, hvor vi arbejder inden for områder lige fra fremstillingsindustrien, life science, pharma og forsyninger.

Novotek har eksisteret siden 1986 og begyndte som en pioner inden for brug af pc-baserede løsninger i produktionen. Vores mål er altid at levere den rigtige løsning til hver enkelt kunde. Vi designer, implementerer, driver og vedligeholder vores kunders system til produktionsstyring og overvågning. Dette giver vores kunder maksimal mulighed for at styre, optimere og følge op på deres produktionsprocesser. Vores mål er at levere den RIGTIGE løsning til hver enkelt kunde inden for vores fagområde.

For at opnå dette arbejder vi kontinuerligt med vores kerneværdier, som kan opsummeres i ordet CARE (Competent Agile Reliable Enthusiastic). Med kompetence, tilpasningsevne, pålidelighed og engagement findes de vigtigste byggesten til et vellykket samarbejde.

Velkommen til Novotek!


Vi støtter Kræftens Bekæmpelse

Novotek støtter Kræftens Bekæmpelse

Novotek Danmark støtter Kræftens Bekæmpelse i deres vigtige arbejde i kampen mod kræft, som desværre berører mange danske familier hvert år.

Mere om os
Vores leverandører
Læs mere
Arbejd hos os
Læs mere
Bliv Novotek Solution Provider
Læs mere
Kvalitets- og miljøpolitik
Læs mere