AUVESY

AUVESYs produkt: Versiondog er den komplette backup-løsning til automatiseringssystemer som PLC’er, robotter, frekvensomformere osv.

Emerson

Emerson har en bred vifte af PLC-systemer med alt fra små fieldbus I/O til store redundante løsninger samt computere og skærme til industrien.

GE Vernova (tidligere GE Digital)

GE Digital er en verdensførende leverandør af produktionskontrol- og overvågningssoftware, der leverer kommunikation, operatørsystemer, datalogning, OEE, sporbarhed, kvalitetsovervågning, batchovervågning, MES, arbejdsgang, webportaler, avanceret multivariant analyse osv.

HighByte Intelligence Hub

HighByte Intelligence Hub bruges til at forbinde, modellere og distribuere data fra fabriksgulvet til forskellige cloud-løsninger.

Hilscher

Hilscher har en komplet portefølje af produkter til industriel kommunikation, der inkluderer kommunikationskort og kommunikationsmoduler til Fieldbuses og Real-time Ethernet.

Idus

Idus er en af ​​vores partnere, der udvikler vedligeholdelsessystemer, der passer til alle typer industrier i branchen. Idus er forbundet til Proficy iFIX HMI/SCADA som et arbejdsværktøj, der bruges til at lette arbejdet mellem produktion og vedligeholdelsesafdeling.

Inray

Inray’s kommunikationsplatform OPC-Router bruges til at forbinde forskellige industrielle systemer såsom PLC’er, scannere, etiketprintere, databaser og forretningssystemer.

PTC

PTC har den mest komplette Industrial Internet of Things-platform i verden. De kombinerer førende IIoT- og AR-platforme til at drive den digitale transformation.

PTC / Kepware

PTC / Kepware er verdens førende inden for OPC-kommunikation til automatiseringsindustrier og tilbyder en bred vifte af OPC-produkter.