Proficy Efficiency fra GE Digital er en komplet OEE-løsning (Overall Equipment Effectiveness). Med en fuld real-time oversigt og drilldown-analyse kan du hurtigt identificere problemer og foretage ændringer, der optimerer din produktion. Systemet er installeret med hundredvis af kunder med gode resultater og er en af ​​markedets førende OEE-løsninger.

Proficy Efficiency OEE

Optimer produktionen med Proficy Efficiency

Med Proficy Efficiency får du automatisk beregnet OEE for din virksomhed, beregnet på registreret produktionsydelse. Med et overblik over produktionen i realtid har du adgang til status for alle maskiner, linjer eller hele anlæg. Du kan let opdage produktionsudfordringer som flaskehalse, nedetid og vrag og få den indsigt og værktøjer, du har brug for for at øge udstyrets effektivitet og optimere produktionen. Feedback fra vores kunder viser et fald i omkostninger, kvalitetsproblemer og spild, øget produktionshastighed og højere overskud.

Analyse og rapportering

Ud over realtidsværdier for alle KPI’er kommer Proficy Efficiency med drilldown-analyse, der giver dig mulighed for at analysere historik. Dette gør det let at opdage hovedårsagerne til stop og kortlægge ordrer, der har skabt problemer i produktionen. Løsningen leveres med et sæt standardrapporter samt mulighed for at oprette dine egne dashboards, der passer til dine forretningsbehov.

Proficy Efficiency Analyse Rapportering

Brugervenlig brugergrænseflade

Med grafisk brugergrænseflade og navigation er Proficy Efficiency meget let at bruge. Operatøren kan starte og følge produktionsordren, angive årsagen til stop eller vrag og få et overblik over OEE i realtid. KPI’er kan tilpasses og farves afhængigt af dine mål. Proficy Efficiency er baseret på en HTML-5-baseret webklient. Operatører har adgang via pc, mobil og tablet.

Proficy Efficiency Brugergrænseflade

Funktioner

  • Fuldt overblik over produktionen i realtid. Alle brugere har adgang til status for graden af ​​udnyttelse af maskiner, linjer eller hele faciliteter.
  • Vælg mellem manuel, halvautomatisk eller fuldautomatisk registrering.
  • Få automatisk beregnet OEE (Overall Equipment Effectiveness) ved at registrere produktionsydelsen.
  • Mulighed for at registrere nedetid, vrag og årsagssammenhænge.
  • Interaktive webrapporter for overblik og hurtig identifikation af flaskehalse i produktionen.
  • Adgang til historiske data til analyse.
  • Grafisk brugergrænseflade og navigation. 
  • Adgang fra PC, mobil og tablet.
  • En modulær del af Proficy Plant Applications. Andre moduler kan integreres efter ønske.

En modulær del af Proficy Plant Applications

Proficy Efficiency er en del af GE Digitals MES-system Proficy Plant Applications. OEE -løsningen kan bruges alene eller let integreres med kvalitetsstyring eller andre moduler. Dette gør Proficy Efficiency til en kraftfuld og fleksibel OEE -løsning. Læs mere om Proficy Efficency på GE Digitals websted.

Novotek har været leverandør af OEE -løsninger i over 15 år. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere Proficy Efficiency i din virksomhed.

Proficy Plant Applications
Brug Proficy Efficiency med
Proficy Plant Applications

En komplet modul basseret MES-løsning.

Læs mere