Proficy HMI/SCADA iFIX er et industrielt kontrolsystem fra GE Digital. Med over 100.000 kunder bruges løsningen af ​​alle typer industrier verden over. Kontinuerlig udvikling gør systemet til den mest moderne HMI/SCADA-løsning på markedet, designet til fleksibilitet og brugervenlighed.

Proficy iFIX vises på PC, nettbrett og mobil.

Proficy iFIX indsamler branchedata og leverer informationerne straks til operatører, ledere og andre i virksomheden med behov for data. Resultatet er bedre overvågning, kontrol og styring. Med disse oplysninger kan ledere og personale hurtigere træffe de rigtige beslutninger.

En kraftfuld løsning med mange funktioner

Få data præsenteret i en moderne, grafisk brugergrænseflade med menuer og farver hentet fra Windows 10. Løsningen er tilpasset til at fungere med det nyeste inden for HMI/SCADA: High Performance HMI

Udviklingsværktøjet iFIX Workspace indeholder mange komponenter med forskellige funktioner. Du kan blandt andet se tendenser med trendkomponenten TrendView og kortalarmer i alarmkomponenten AlarmAnalysis. Oversigt med evnen til at zoome ind og ud gør det lettere at forstå og arbejde med data. Dette gør Proficy iFIX til et meget kraftfuldt fejlfindingsværktøj.

Proficy iFIX vises på skjerm.

Alarmhåndtering

Proficy iFIX har det, der skal til for at håndtere alle alarmer, selv når der sker meget på samme tid. Filtreringsfunktionen gør det let at få orden og overblik samt undertrykke, analysere og sektionere. Mere avancerede funktioner som analysemodeller og arbejdsgang kan integreres.

Rapportering

Rapporteringsmotoren fra Microsoft gør Proficy iFIX uovervindelig med hensyn til fleksibilitet og skalerbarhed. Du kan nemt oprette og tilpasse specielle rapporter. Med en underliggende historiedatabase baseret på den unikke teknologi bag GE Digital’s Proficy Historian får du funktioner og ydeevne, der normalt kun ses i store procesdatabaser.

Funktioner

 • Fuldt overblik over produktionen i realtid. Mulighed for at udveksle oplysninger med brugere i hele virksomheden.
 • Avanceret klient/server-arkitektur til fleksibel input og output.
 • Web-baseret applikationsudvikling. Undgå at genstarte og lukke operationer.
 • Mulighed for at forbinde fabriksgulv til produktionssystem (MES) og forretningssystem (ERP).
 • Problemfri integration med andre applikationer: Integrer med andre Proficy produkter fra GE Digital, Idus-vedligeholdelsssystem eller andet.
 • Omfattende rapportering og alarmhåndtering. 
 • Adgang til historiske data for analyse. Planlægning basseret på begivenheder.
 • Grafisk brugergrænseflade med High Performance HMI.
 • Adgang fra PC, mobil og tablet.
 • Bygget på eksisterende hardware- og softwaresystemer.

Teknisk information

Følgende programmer og systemer er støttet:

 • GE Historian Essential database.
 • ActiveX og .net Control Support.
 • Secure Containment for ActiveX og .net Controls.
 • Embedded Visual Basic for Applications (VBA).
 • iClientTS for Terminal Services, Webspace (HTML5) og koblinger til tynde klienter.
 • Avanceret 21 CFR Part 11 for medicinal- og levnedsmiddel branchen.
Proficy iFix brukes på PC.

Proficy iFIX 6.5

Proficy iFIX 6.5 kommer med nye funktioner, der forbedrer systemet og øger operatørens produktivitet samt reducerer tid brugt på udvikling og distribution.

Få ny objektorientering i et omfattende og centraliseret webbaseret Proficy-konfigurationsmiljø. Dette giver hurtig applikationsudvikling, moderniseret web-baseret databasestyring, nye High Performance HMI-dynamoer og forbedringer af ydeevne og sikkerhed.

En sikker investering – designet til fremtiden

Proficy iFIX er bygget på åbne branchestandarder fra Microsoft såsom .net, HTML5, Windows, SQL Server og OPC. Det betyder, at du kan være sikker på, at løsningen fungerer både nu og i fremtiden – og vil være en sikker investering for din virksomhed.

Proficy iFIX er en løsning fra GE Digital, en verdensførende spiller inden for systemer, tilpasset industriel automatisering og digitalisering. Læs mere om Proficy iFIX.

Novotek har været leverandør af HMI/SCADA-løsninger i mere end 35 år. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere Proficy iFIX i din virksomhed.

Mere om Proficy iFIX
HMI/SCADA for fødevarerindustrien

Novotek leverer Proficy iFIX specielt tilpasset fødevareindustrien.

Læs mere
HMI/SCADA for vand og spildevand

Novotek leverer Proficy iFIX specielt tilpasset vand og afløb.

Læs mere
Novotek Report Plus Rapportværktøj

Få præcise rapporter i realtid med dette rapporteringsværktøj.

Læs mere