Hvad er et vedligeholdelsessystem?

Et vedligeholdelsessystem holder dig på forkant i forhold til til planlægning, udførelse og registrering af vedligeholdelse.

Der vil altid være behov for vedligeholdelse af maskiner og udstyr i produktionsvirksomheder. Udfordringen er, at man ofte ikke opdager behovet, før der opstår fejl eller mangler. De oplysninger, du har brug for, er skjult i logbøger eller regnearksystemer såsom Excel, uden mulighed for underretning.

Ved hjælp af et vedligeholdelsessystem har du let adgang til de oplysninger, du har brug for. Du får besked tidligt i tilfælde af uregelmæssigheder og får mulighed for at udføre forebyggende vedligeholdelse af maskiner og udstyr. Dette bevarer effektiviteten i produktionen og reducerer dine vedligeholdelsesomkostninger.

Vedligeholdelsessystem

Hvordan bruges et vedligeholdelsessystem?

Vedligeholdelsessystemer, også kaldet intelligente vedligeholdelsessystemer, er en del af Industry 4.0. Ved hjælp af indsamlede data fra maskiner og udstyr, kortlægningshistorik og analyse kan systemet forudsige og advare om mulige fejl.

Et vedligeholdelsessystem giver dig en brugervenlig grænseflade til planlægning, udførelse og registrering af vedligeholdelse. Med adgang til fabriksregistret over alle maskiner og udstyr, der viser dokumentation og historik for tidligere vedligeholdelse, har du alle de nødvendige oplysninger let tilgængelige ét sted.

Vedligeholdelsessystemet hjælper dig med hurtigt at træffe de rigtige beslutninger baseret på fakta frem for antagelser. Med forebyggende vedligeholdelse på maskiner kan levetiden forlænges, nedetid reduceres og produktionskapaciteten opretholdes.

Vær på forkant med vedligeholdelse

Med et komplet vedligeholdelsessystem får du et bedre overblik og kontrol over dine maskiner og udstyr. Opnå bedre vedligeholdelsesrutiner, og udfør den rigtige vedligeholdelse på det rigtige tidspunkt. Et vedligeholdelsessystem gør det også lettere at opfylde inspektionskravene.

Novotek er leverandør af vedligeholdelsessystemet Idus. Med næsten 30 års erfaring og mere end 2.000 tilfredse kunder, er Idus i dag et af de førende systemer på det skandinaviske marked. Læs mere på Idus’ hjemmeside her.

Idus er et brugervenligt vedligeholdelsessystem med alle de funktioner, du har brug for til registrering, dokumentation og meddelelse. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere løsningen på i din virksomhed. Du kan læse mere om Idus herunder.

Vores vedligeholdelsessystem
Idus

Få overblik og kontrol med et komplet vedligeholdelsessystem.

Læs mere