Inden for fødevare- og drikkevareproduktion er der direktiver, som industrien skal overholde, især fra EU. Formålet med disse har været at indføre fuldstændig sporbarhed i produktionen. Vi har været tæt involveret i processen med at fortolke og implementere disse krav hos flere virksomheder. Derudover vores normale forretningsdrift, hvor vi øger produktiviteten ved at implementere løsninger til øget tilgængelighed, øget anlægsudnyttelse og forbedret kvalitet, såkaldt OEE-løsninger samt realtidsrapportering og HMI/SCADA-løsninger.

Vi har også sporbarheds- og opfølgningsløsninger baseret på standardsoftware, helt i overensstemmelse med vores princip om at levere åbne løsninger.

Skål i cola
Reference

Coca-Cola Sverige AB 

i Haninge har valgt produktionsopfølgningssystemet Proficy Plant Applications fra Novotek. Et system, der bruges til at øge effektiviteten, kvaliteten og sikkerheden i produktionen. En investering i et fremtidssikkert og brugervenligt system.

Avancerede automatiserings- og produktionsstyringsløsninger fra Novotek betyder, at du kan udnytte skjult potentiale i dine operationer. Tilmeld dig listen over mærkeejere og materialeleverandører, der har:

  • Gendannede over 15% af deres emballagekapacitet
  • Reduceret skiftetid med 20% eller mere
  • Forbedret materialeforbrug med over 2 procentpoint
  • Nedsat lager med op til 30%

Vores løsninger leverer de funktioner, du har brug for -fra line-side SCADA-systemer, der hjælper operatører og tilsynsførende med at holde produktionen kørende, til effektivitetsanalyse (OEE), track-and-trace og kvalitetssystemer, der er nødvendige for at minimere tab og beskytte dit brand med bevis på mad-kvalitet og sikkerhed. Kunder over hele verden har støttet deres operationelle ekspertiserejser med Proficy – find ud af, hvilke gevinster de har opnået, og hvordan de opnåede dem!

Vil du vide mere?

Kontakt os!