HighByte Intelligence Hub er den første industrielle DataOps-løsning, der er skabt specielt til OT- og automationsteam. Løsningen er bygget til at kunne modellere og hente data allerede på fabriksgulvet og gør produktionsvirksomheder i stand til at forbinde, modellere og distribuere industrielle data på en sikker måde. Dataene kan sendes til både interne og skybaserede systemer uden at skrive eller opdatere kode.

Med HighByte Intelligence Hub omdannes rådata til komplekse og nyttige oplysninger, som derefter kontekstualiseres og deles med de applikationer, der kræver det. Resultatet er optimal dataflytning for produktioner, der kører døgnet rundt.

Bygget til håndtering af industrielle data

HighByte Intelligence Hub er udviklet baseret på de unikke kvaliteter ved industrielle data. Softwaren forbinder enheder og applikationer via åbne standarder og indbyggede forbindelser. Brugergrænsefladen gør det muligt at modellere datastrømme i realtid, normalisere og standardisere data forbundet med forskellige maskiner og tilføje kontekst til datamodeller, der mangler beskrivelser. De industrielle data kan kontekstualiseres ved at tilføje metadata, standardisere dataattributter og normalisere måleenheder.  

Designet til skalering

Modelleringen af ​​titusinder af datapunkter fra PLC’er og maskincontrollere er forenklet og fremskyndet. Genanvendelige modeller bruges til at omdanne rådata til komplekse, nyttige oplysninger. Dette gør det muligt at levere kontekstualiserede og korrelerede oplysninger effektivt til de applikationer, der kræver det

Ideel til kirurgisk teknologi

Softwaren er designet til OT- og automationsteam og en ideel løsning til produktionsvirksomheder. Platformen kører lokalt på Edge, skalerer data fra integrerede servere til databehandlingsplatformen. Komplekse data kan deles på Edge for at forbedre brugervenligheden af ​​dataene og reducere overførselsvolumen.

Kodefri brugergrænseflade

Åbne standarder og indbyggede forbindelser eliminerer behovet for specielt kodede integrationer. Konfigurer og administrer nemt flere forbindelser og input / output helt uden at skrive eller opdatere kode.

HighByte IntelligenceHub Connections

Forbindelser

Opret links og send data fra input til output uden at skrive eller vedligeholde kode. HighByte Intelligence Hubs forbindelsessystem giver dig adgang til et kildesystem, hvor du kan hente data fra blandt andet PLC’er, controllere og SCADA -systemer. Kombiner dataene med dit ERP -system til kontekst, og gem dataene i skyen. HighByte Intelligence Hub kan hente data via OPC og MQTT og kan oprette forbindelse til både REST- og SQL -servere.

Modellering

HighByte Intelligence Hubs datamodel danner grundlag for standardisering og normalisering af data på tværs af en lang række rådata. Computermodellen kommer med forskellige attributter, der giver dig en standard for maskiner, ressourcer, systemer, processer, produkter og roller. Dette gør det mere effektivt at hente og bruge data fra forskellige maskiner og udstyr. Dataene kan skaleres, og med oprettede datamodeller kan data fra forskelligt udstyr flettes.

HighByte IntelligenceHub modeling
HighByte IntelligenceHub Flows

Flows

Kontroller strømmen af ​​industrielle data til forskellige applikationer. Nogle systemer kræver kontinuerlig, konsistent datastrøm, mens andre sager har fordelen ved kun at sende data ved særlige begivenheder. Med HighByte Intelligence Hub Flows styres dataflowet præcist i henhold til dine forretningsbehov. Dataflow kan udløses af tidsintervaller, dataændringer eller hændelser.

Funktioner

  • Den første industrielle DataOps-løsning udviklet til OT- og automationsteam.
  • Edge native: Hent og modeldata på fabriksgulvet.
  • Kører på dit valg af hardwareplatform, herunder enkeltkortcomputere, industrielle switches, IoT -gateways og industrielle dataservere.
  • Forbinder enheder og applikationer via åbne standarder og indbyggede forbindelser.
  • Transformerer, normaliserer og standardiserer komplekse rådata til nyttige datainformationer med kontekst.
  • Designet til skalering: Forenkler modelleringen af ​​titusinder af datapunkter og leverer data til de applikationer, der kræver det.
  • Mulighed for at sende data til både interne systemer og cloud-baserede løsninger.
  • “Store & forward”-teknologi sikrer datatap.
  • Kodefri brugergrænseflade.

Vær på forkant med Industry 4.0 med HighByte Intelligence Hub

HighByte Intelligence Hub er en ny og fremtidsorienteret løsning leveret af HighByte. Grundlæggerne bag virksomheden er de samme bag Kepware, leverandør af den verdensførende OPC-løsning KEPServerEX. Med mange års erfaring med at udvikle systemer inden for industriel produktion bag sig, er HighByte Intelligence Hub blevet udviklet til at løse de udfordringer, produktionsvirksomheder står over for i de kommende år. Læs mere på HighByte’s websted her.

Med DataOps-løsningen HighByte Intelligence Hub får du et værktøj, der giver dig mulighed for at være i spidsen for Industri 4.0. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere løsningen på i din virksomhed.

Vil du vide mere?

Kontakt os