HighByte Intelligence Hub er den første industrielle DataOps-løsning, der er skabt specielt til OT- og automationsteam. Løsningen er bygget til at kunne modellere og hente data allerede på fabriksgulvet og gør produktionsvirksomheder i stand til at forbinde, modellere og distribuere industrielle data på en hurtig og sikker måde. Data kan sendes til både interne og skybaserede systemer uden at skrive eller opdatere kode.

Intelligence Hub er til dig som: håndterer store mængder data, har mange fabrikker og gerne vil benytte Cloud-miljø.

HighBytes Intelligence Hub er skabt til industri

Highbyte har baseret Intelligence Hub på de unikke egenskaber ved industrielle data og løsningen er bygget til at strukturere dine data allerede på fabriksgulvet.

Først forbinder du, ved hjælp af Intelligence Hub, enheder og software via åbne standarder, f.eks. OPC, MQTT og SQL.

Herefter strukturerer du dine data på fabriksgulvet, f.eks. ifølge ISA95, for at standardisere dine data og være i stand til at tilføje kontekst, hvis det mangler. Du kan for eksempel tilføje metadata, ændre dataattributter og normalisere måleenheder. Ydermere har Intelligence Hub forskellige attributter, der giver dig en standard for blandt andet maskiner, ressourcer, systemer og processer.

Opnå Industry 4.0 med Unified Namespace

For at opnå Industry 4.0 kræves tilgængelige og strukturerede data, som Intelligence Hub tager højde for. Derfor kan du sende dine data til en MQTT Broker for at opnå Unified Namespace, et sted hvor alle data er tilgængelige for alle. Ydermere kan du distribuere data både internt og eksternt (f.eks. en Data Lake, der er Cloud-baseret), uden at skrive kode.

highbyte intelligence hub

Med HighByte Intelligence Hub omdannes rådata til komplekse og nyttige oplysninger, som derefter kontekstualiseres og deles med de applikationer, der kræver det. Resultatet er optimal dataflytning for produktioner, der kører døgnet rundt.

HighByte Intelligence Hub explained

Bygget til håndtering af industrielle data

HighByte Intelligence Hub er udviklet baseret på de unikke kvaliteter ved industrielle data. Softwaren forbinder enheder og applikationer via åbne standarder og indbyggede forbindelser. Brugergrænsefladen gør det muligt at modellere datastrømme i realtid, normalisere og standardisere data forbundet med forskellige maskiner og tilføje kontekst til datamodeller, der mangler beskrivelser. De industrielle data kan kontekstualiseres ved at tilføje metadata, standardisere dataattributter og normalisere måleenheder.  

Designet til skalering

Modelleringen af ​​titusinder af datapunkter fra PLC’er og maskincontrollere er forenklet og fremskyndet. Genanvendelige modeller bruges til at omdanne rådata til komplekse, nyttige oplysninger. Dette gør det muligt at levere kontekstualiserede og korrelerede oplysninger effektivt til de applikationer, der kræver det

Ideel til kirurgisk teknologi

Softwaren er designet til OT- og automationsteam og en ideel løsning til produktionsvirksomheder. Platformen kører lokalt på Edge, skalerer data fra integrerede servere til databehandlingsplatformen. Komplekse data kan deles på Edge for at forbedre brugervenligheden af ​​data og reducere overførselsvolumen.

Kodefri brugergrænseflade

Åbne standarder og indbyggede forbindelser eliminerer behovet for specielt kodede integrationer. Konfigurer og administrer nemt flere forbindelser og input / output helt uden at skrive eller opdatere kode.

HighByte IntelligenceHub Connections

Forbindelser

Opret links og send data fra input til output uden at skrive eller vedligeholde kode. HighByte Intelligence Hubs forbindelsessystem giver dig adgang til et kildesystem, hvor du kan hente data fra blandt andet PLC’er, controllere og SCADA -systemer. Kombiner data med dit ERP -system til kontekst, og gem data i skyen. HighByte Intelligence Hub kan hente data via OPC og MQTT og kan oprette forbindelse til både REST- og SQL -servere.

Modellering

HighByte Intelligence Hubs datamodel danner grundlag for standardisering og normalisering af data på tværs af en lang række rådata. Computermodellen kommer med forskellige attributter, der giver dig en standard for maskiner, ressourcer, systemer, processer, produkter og roller. Dette gør det mere effektivt at hente og bruge data fra forskellige maskiner og udstyr. Data kan skaleres, og med oprettede datamodeller kan data fra forskelligt udstyr flettes.

HighByte IntelligenceHub modeling
HighByte IntelligenceHub Flows

Flows

Kontroller strømmen af ​​industrielle data til forskellige applikationer. Nogle systemer kræver kontinuerlig, konsistent datastrøm, mens andre sager har fordelen ved kun at sende data ved særlige begivenheder. Med HighByte Intelligence Hub Flows styres dataflowet præcist i henhold til dine forretningsbehov. Dataflow kan udløses af tidsintervaller, dataændringer eller hændelser.

Funktioner

 • Den første industrielle DataOps-løsning udviklet til OT- og automationsteam.
 • Edge native: Hent og modeldata på fabriksgulvet.
 • Kører på dit valg af hardwareplatform, herunder enkeltkortcomputere, industrielle switches, IoT -gateways og industrielle dataservere.
 • Forbinder enheder og applikationer via åbne standarder og indbyggede forbindelser.
 • Transformerer, normaliserer og standardiserer komplekse rådata til nyttige datainformationer med kontekst.
 • Designet til skalering: Forenkler modelleringen af ​​titusinder af datapunkter og leverer data til de applikationer, der kræver det.
 • Mulighed for at sende data til både interne systemer og cloud-baserede løsninger.
 • “Store & forward”-teknologi sikrer imod datatab.
 • Kodefri brugergrænseflade.
Hvordan implementerer du Intelligence Hub?
1
Connect – Forbind

Start med at forbinde og hente ustrukturerede data fra forskellige kilder fra dit OT-netværk.

Strukturér

Strukturér dine data som forskellige skabeloner – med de ønskede oplysninger – i henhold til din Use-case: Hvilken information har slutbrugeren brug for?

3
Distribuér

Dine skabeloner bliver digitale tvillinger af din produktion, som så er klar til distribution.

Hvad er Unified Namespace?

For dig, der ønsker en uddybende beskrivelse af konceptet, kan du læse vores Whitepaper om Unified Namespace. Her kan du blandt andet læse om:

 • Hvad er UNS?

 • Hvad er fordelene ved UNS?

 • Hvad er forskellen i forhold til den traditionelle model

Eksempel fra hverdagen

Kender du dette?
Se hvordan HighByte kan hjælpe dig med at få samlet informationen ét sted.

Forstå Intelligence Hub

Se hvordan Intelligence Hub relaterer til andre systemer i din organisation, og hvilket tomrum det udfylder.

Intelligence Hub er
Hurtig
Hurtig

De indbyggede forbindelser betyder, at du ikke behøver at skrive eller opdatere kode.

Skalérbar
Skalerbar

Du strukturerer data på fabriksgulvet ved hjælp af Intelligence Hubs datamodel. På den måde organiseres og standardiseres dine data fra første produktionstrin, hvilket letter senere håndtering.

Struktureret
Struktureret

Ved at oprette genbrugelige modeller kan du nemt modellere titusindvis af datapunkter.

HighByte Intelligence Hub prøveversion

VÆLG MELLEM:

 • Ulicenseret: Test softwaren i 2 timer i testmiljø inklusive tutorials træningsvideoer osv.
 • Licenseret: Lær softwaren at kende i dit eget miljø i 30 dage. Ideelt hvis du har en use case og vil teste på egne data. Inklusive dedikeret HighByte support.

Udfyld formularen på HighBytes hjemmeside og få adgang til softwaren.

Prøveversion

Vær på forkant med Industry 4.0
med HighByte Intelligence Hub

HighByte Intelligence Hub er en ny og fremtidsorienteret løsning leveret af HighByte. Grundlæggerne bag virksomheden er de samme bag Kepware, leverandør af den verdensførende OPC-løsning KEPServerEX. Med mange års erfaring med at udvikle systemer inden for industriel produktion bag sig, er HighByte Intelligence Hub blevet udviklet til at løse de udfordringer, produktionsvirksomheder står over for i de kommende år. Læs mere på HighByte’s website her.

Med DataOps-løsningen HighByte Intelligence Hub får du et værktøj, der giver dig mulighed for at være i spidsen for Industri 4.0. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere løsningen på i din virksomhed.

Vil du vide mere?

Kontakt os, hvis du vil vide hvordan HighBytes Intelligence Hub løsning kan hjælpe din organisation – eller udfyld formularen nedenfor for en demo af produktet.

Kontakt os

Book en demo – HighByte Intelligence Hub

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.