Gode ​​værktøjer til dataopsamling og rapportering giver dig bedre indsigt i virksomhedens proces og produktion. Med hurtig og let adgang til produktionsdata kan du træffe bedre beslutninger baseret på frisk information.

Novotek er leverandør af forskellige løsninger til dataopsamling og rapportering. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer til din virksomhed.

Hvordan bruges dataopsamling og rapportering?

Et dataopsamlings- og rapporteringssystem er et vigtigt værktøj for alle produktionsvirksomheder. Gennem systemet får du adgang til nyttig information om produktionen, helt automatisk. Systemet henter data fra PLC’er, HMI/SCADA, MES og BI-løsninger via OPC-servere.

Med denne indsigt kan nedetid reduceres, og ydeevne og kvalitet øges. Ved at undgå manuel registrering sparer du tid og reducerer mulige menneskelige fejl. Resultatet er optimeret og mere omkostningseffektiv drift.

dataopsamling

Dataopsamling

En procesdatabase er designet til indsamling, lagring og distribution af store mængder produktionsdata. Her logges alle procesdata samt alarmer og hændelser fra forskellige servere som historik. Vores database er skalerbar og kan vokse med virksomheden. Redundans kan opnås for bedre sikkerhed omkring kritiske data.

Vi tilbyder markedets mest kraftfulde procesdatabase: Proficy Historian, ud over Industrial Data Provider, der er specielt udviklet til Business Intelligence, Big Data og Data Mining.

Rapportering

Rapportering giver dig hurtig og nem adgang til rapporter baseret på dataopsamling. Vores løsning er webbaseret. Du kan hente opdaterede rapporter om forskellige data for den valgte tidsperiode, når som helst og hvor som helst. Løsningen understøtter også manuel registrering.

Vores rapporteringsværktøj, Novotek Report Plus, giver dig adgang til nøjagtige rapporter i realtid.

rapportering

Nøglen til optimal produktion

Vores dataopsamlings- og rapporteringssystemer er bygget med komponenter fra verdensførende aktører som GE Digital. Løsningerne er skalerbare og velegnede til både små og store virksomheder i alle brancher.

Se alle vores dataopsamlings- og rapporteringsløsninger herunder.

Vores dataopsamlings- og rapporteringsløsninger
Proficy Historian

Markedets mest kraftfulde procesdatabase.

Læs mere
Industrial Data Provider

Gør data tilgængelige for Business Intelligence, Big Data og Data Mining.

Læs mere
Proficy Operations Hub

Få bedre visualisering af data med Proficy Operations Hub.

Læs mere
Novotek Report Plus

Få præcise rapporter i realtid.

Læs mere