Analytics, AI og Machine Learning er vilkår for automatiseret dataanalyse. Med minimal menneskelig påvirkning kan mønstre og afvigelser opdages tidligt, og du kan foretage vigtige produktionsændringer, der optimerer din forretning.

Med Analytics, AI og Machine Learning kan produktionsafvigelser i maskiner og udstyr hurtigt opdages og kontrolleres. Du kan blive advaret om uønskede situationer såsom motorvibrationer, øget effekt og ressourceforbrug eller øget belastning. Baseret på historiske procesdata foretages beregningerne automatisk, og du får besked i tilfælde af afvigelser. Resultatet er reduceret nedetid og forbedret kvalitet og overskud.

AI Analytics Machine Learning

Implementer en proces til datagendannelse

Planlæg

Vi starter med en gennemgang af dine udfordringer og potentielle mål, og prioriterer en til at starte med.

Forbered

Efter at vi har valgt en udfordring, ressource eller proces, foretager vi en detaljeret gennemgang for at forstå de tilgængelige data.

Sammenkobling

Sammenkoblingen er, hvor vi indsamler data i de værktøjer, vi har valgt, og tilføjer andre relevante data og viden. 

Analyser

I dette trin lader vi værktøjerne køre og begynder at se resultater.

Evaluering

Når vi har adgang til resultater, begynder processen med at evaluere og finde konklusioner.

Analytics AI Machine Learning Statistics

Forskellige værktøjer til analyse af produktionen

Vi har samlet en række forskellige værktøjer til analyse. Disse omfatter trendværktøjer, statistikbaseret modellering, modelbaseret modellering og det nyeste inden for AI-teknologi. Maskinlæring kan være mange ting: Fra offline analyse og trend, til fuld online tvillingemodellering. Vi arbejder sammen med GE og PTC for at indsamle og udvikle tilgængelige værktøjer.

Hvad er datavidenskab?

Den proces, vi har defineret for at arbejde med data, er en del af Data Science, da al videnskab skal være procesbaseret. Derefter skal du lave en afhandling, hvor data er bevist eller modbevist, indtil dataudfordringen er løst eller forbedret. Dette kan gøres offline i et laboratorium, online på en enhed eller via digital twin -teknologi.

Du har brug for en Data Scientist

Vores erfaring er, at nøglen til vellykket analyse opnås med en Data Scientist. Der kræves dyb kendskab til de forskellige værktøjer og deres forskellige fordele og ulemper samt forståelse for industriel dataindsamling og processer. Novotek har et team af kyndige dataforskere, der kan hjælpe dig i gang med dit analyseprojekt.

Digital tvilling, der konvergerer fysisk og digitalt

En digital tvilling er en kraftfuld måde at flette alle tilgængelige data om en begivenhed eller ressource til en model. Denne model kan tilføjes analyse, processer og andre oplysninger, såsom kommentarer og testprotokoller. Når du har et stort antal ressourcer med din egen digitale tvilling, kan du lade moderne AI-værktøjer krydshenvise og analysere driftsmønstre og resultater. Resultaterne kan være overraskende.

Data Scientist AI og Machine Learning

Vi hjælper din produktion med Analytics, AI og Machine Learning

Har din virksomhed voksende datamængder, men mangler konklusioner? Novotek tilbyder alt fra klassiske analyseløsninger til ny teknologi baseret på AI og Machine Learning, herunder Proficy CSense. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere den rigtige løsning i din virksomhed.

Proficy CSense er en AI og Machine Learning -løsning fra GE Digital, verdens førende inden for systemer tilpasset industriel automatisering og digitalisering. Læs mere om Proficy CSense på GE Digitals website.

Vores Analytics, AI og Machine Learning-løsning
Proficy CSense

Brug AI og Machine Learning til at kombinere data.

Læs mere