OPC Router fra Inray er en integrationsplatform, der forbinder databaser og forskellige kilder, baseret på IoT og Industry 4.0. Platformen er baseret på en standardgrænseflade til automatisk dataudveksling.

Med routeren kan du optimere og digitalisere dine produktionsprocesser. Data udveksles automatisk ved at integrere systemer som OPC UA, SAP, SQL, MQTT, REST, SOAP og Excel. Indsamling af procesdata sker i en grafisk brugergrænseflade uden programmering. Du får et løbende overblik over produktionen.

OPC Router Monitor

Få let dataadgang med OPC Router

OPC Router forbinder PLC’er og andet automatiseringsudstyr med HMI/SCADA systemer, procesdatabaser, LIMS- og MES/ERP-systemer. Forbindelse mellem forskellige systemer implementeres ved hjælp af plug-ins. Med støtte fra et stort antal plug-ins vælger du den, der passer bedst til din virksomhed. Systemet er skalerbart og fleksibelt, og du gør brug af det antal forbindelser, du har brug for.

Du får hurtig og let adgang til procesdata og et løbende overblik over produktionen. Fejlmeddelelser, forbrugsværdier, produktionstal og andre værdier leveres i realtid. Med dette sparer du tid, og får den indsigt, du har brug for for at kunne optimere din produktion.

Løsningen leveres med en grafisk brugergrænseflade. Platformen er let at bruge og kræver ingen programmeringsevner.

Kraftfulde tilføjelser med Add-On’s

OPC Router version 4.25 kom med tilføjelser til reduceret datatab, bedre redundans og et system til dynamiske skabeloner.

Store & Forward

Undgå tab af data, hvis modtageren ikke er tilgængelig, eller hvis databasen ikke kan behandle kommandoer hurtigt nok. Når forbindelsen er gendannet, læses data på OPC -routeren og overføres til, hvor de skal være.

Redundans

Muliggør gensidig overvågning af to OPC-routere. I tilfælde af en fejl i hovedrouteren overtager den anden OPC Router alle funktioner, helt automatisk. Når hovedrouteren fungerer igen, vender den anden router automatisk tilbage til standby.

Enterprise+

Opret dynamiske skabeloner automatisk via databasen, styr hvem der modtager hvilke advarsler med “udvidede underretningsgrupper” og få mulighed for redundant forbindelse til forskellige undersystemer. 

Stort katalog af plug-in’s

OPC Router understøtter et stort antal plug-in’s.

OPC Router Plug-ins aog Add-ons

Funktioner

 • Hurtig og nem adgang til data fra en enkelt platform.
 • Vælg mellem et stort udvalg af plug-in’s, og tilslut dem let via “drag & drop”.
 • Få flere funktioner med nye tilføjelser.
 • Skalerbart system. Du vælger antallet af forbindelser.
 • Realtidsvisualisering for et komplet overblik.
 • Adgang til historiske data.
 • Modtag advarsler og meddelelser via e-mail. 
 • Understøtter OPC UA og OPC DA.
 • Arbejder uafhængigt af databaseleverandører.
 • Etiketdesigner til overførsel af produktinformation.
 • Læser og skriver Excel-tabeller.
 • Sikker kommunikation.
 • Grafisk brugergrænseflade.

Strømlinet og optimal kommunikation med OPC Router

Optimering og automatisering af produktionsprocesser er en afgørende faktor for produktkvalitet og produktionseffektivitet. OPC Router giver dig de OPC-funktioner, du har brug for for at optimere din virksomhed. Se hvordan løsningen fungerer i videoen overfor.

Du er velkommen til at kontakte os – vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere OPC Router i din virksomhed.

Du kan udfylde nedenstående formular eller benytte “Kontakt os” knappen i toppen af siden.

Book en demo – OPC Router

Her kan du nemt booke en demo-session hos os, hvor vi gennemgår softwaren og dens funktioner yderligere. Du er også meget velkommen til at stille andre spørgsmål om OPC Router

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Brug OPC Router med
HMI/SCADA

Få overblik og kontrol over din produktionsvirksomhed.

Læs mere
KEPServerEX

Få markedets bedste OPC-kommunikationsplatform.

Læs mere
MES

Løsninger til performance management af hele virksomheden.

Læs mere
Dataopsamling

Få hurtig og nem adgang til dataopsamling og rapportering.

Læs mere