«Hos Novotek tror vi på langsigtede relationer baseret på kompetence, fleksibilitet, pålidelighed og entusiasme»

Vil du have et job hos Novotek? Vi vil være et givende sted at arbejde. Virksomhedskulturen kan opsummeres med vores kerneværdier: CARE. CARE er et akronym, der står for Competent, Agile, Reliable og Enthusiastic. Ordene beskriver det klima, vi ønsker at være præget af, både internt og sammen med vores kunder.

Competent

Grundlaget for vores virksomhed er, at vi har høj kompetence og er specialister i industriel IT og digitalisering for at kunne imødekomme vores kunders behov.

Agile

Novotek har siden starten opereret inden for områder som industriel IT, digitalisering og automatisering. Vi var pionerer og har siden haft en ledende position på disse områder.

Reliable

Vi lader ingen i stikken, hverken hinanden eller vores kunder. Ansvar, såvel kollektivt som individuelt, er en nødvendighed. Det giver tillid og skaber arbejdsglæde, hvilket øger mulighederne for gode resultater, der gavner både os og vores kunder, der ofte lægger de vigtigste dele af deres produktion i vores hænder.

Enthusiastic

Vi er engagerede i det, vi gør – det giver energi og fører altid til bedre tjenester og løsninger.

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter stærke profiler, så hvis du mener at Novotek er noget for dig er du velkommen til at sende dit CV og en motiveret uopfordret ansøgning til info@novotek.dk.