GE Digital’s Proficy Workflow giver operatører interaktive trin-for-trin instruktioner til at guide de rigtige handlinger på det rigtige tidspunkt. Du får et værktøj, der kan digitalisere manuelle, semi-manuelle og automatiserede processer på tværs af hele virksomheden, fra fabriksoperatører til ledere.

Proficy Workflow fungerer med PLC-, HMI/SCADA- og MES-systemer. Med klar vejledning kan personalet reagere hurtigere på hændelser og alarmer og undgå at operationer glemmes. Resultatet er mere effektiv drift.

Få bedre rutiner med Proficy Workflow

Tydelige instruktioner for arbejdsopgaver fører til bedre konsistens og forudsigelighed i produktionen. Det umiddelbare resultat er færre fejl. Derudover reducerer lignende instruktioner behovet for uddannelse, og det bliver lettere at introducere nye rutiner og processer. Se, hvordan Proficy Workflow kan bruges i videoen herunder.

Proficy Workflow instruktioner

Opret Workflows

I dagens komplekse produktioner er det vigtigt, at det rigtige personale modtager den rigtige information, og kun disse kan foretage ændringer. Med Proficy Workflow kan opgaver og begivenheder let delegeres. Objekter, arbejdsgange eller billeder kan kontrolleres, så kun bestemt personale har adgang, og du kører de korrekte operatørhandlinger, – hver gang. 

Håndter alarmer

Proficy Workflow kan integreres med både HMI/SCADA og MES, og giver dig adgang til let alarmhåndtering. Guidet hændelsesrespons reducerer tid brugt fejlfinding.

Proficy Workflow Alarm
Proficy Workflow dokumentation

Dokumenter arbejdsprocessen

Opret og dokumenter hundredvis af arbejdsgange til digitalisering af din virksomhed. Med detaljerede arbejdsgange bliver både små og komplekse arbejdsopgaver hurtigere og lettere at gennemføre – på den rigtige måde.

Lav rapporter

Analyser og optimer ydelsen af ​​både arbejdsprocesser og personale. Gem opgaverelaterede oplysninger ved hjælp af revisionssporet, og brug data til at generere rapporter. Proficy Workflow indeholder et udvalg af rapportskabeloner samt muligheden for at oprette dine egne.

Proficy Workflow rapporter

Operatørgrænseflade

Proficy Workflow leveres med en grafisk brugergrænseflade. Hver operation beskrives ved en eller flere arbejdsgange, der kan forbindes, køres parallelt eller byttes. For let at bygge arbejdsgange får du en model af fabrikken, der viser, hvordan maskiner og udstyr er forbundet og påvirker hinanden. Brugere kan let interagere med hinanden, såvel som med PLC’er og signaler fra andre systemer. Dette gør det muligt at indsamle både manuelle og automatiske data. Brugere har adgang fra pc, mobil og tablet. Se Proficy Workflow i brug i videoen herunder.

Funktioner

 • Interaktiv, trin-for-trin, arbejdsinstruktioner.
 • Fungerer med dit PLC, HMI/SCADA og MES system.
 • Gør personalet i stand til at reagere hurtigere med færre fejl.
 • Lige arbejdsinstruktioner reducerer uddannelsesomkostninger.
 • Delegere opgaver og begivenheder til det rigtige personale.
 • Fleksible workflows: Tilslut, kør parallelt eller skift.. 
 • Grafisk brugergrænseflade med model over fabrikken, maskiner og udstyr. 
 • Digitale logfiler: Bedre sporbarhed og ingen mistede oplysninger.
 • Digitale logger: Bedre sporbarhet og ingen tapt informasjon.
 • Standardiserede og tilpassede rapportskabeloner.
 • Adgang via PC, mobil og tablet.

Mere konsekvent produktion

Med Proficy Workflow kan du indsamle og bevare den viden, dine eksperter besidder, og bruge dette som en standard på tværs af virksomheden. Konsekvent, optimeret produktion giver højere kvalitet, færre fejl og bedre sikkerhed.

Løsningen leveres af GE Digital, en verdensførende spiller inden for systemer tilpasset industriel automatisering og digitalisering. Læs mere om Proficy Workflow på GE Digitals websted.

Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere løsningen på i din virksomhed.

Brug Proficy Workflow med
HMI/SCADA

Få oversigt og kontrol over din produktion.

Læs mere om SCADA
MES

En samling af løsninger til omfattende performance management af hele virksomheden.

Læs mere om MES