Vand og spildevand

Vand og spildevand er et af de segmenter, der er repræsenteret i alle vores lande. Sammen med vores leverandører har vi udviklet komplette løsninger til vand og spildevand i mere end 35 år. Ved at digitalisere anlægget opnår du en fleksibel og fremtidssikker løsning, der tager hensyn til krav til holdbarhed og cirkulær økonomi.

Medicinal

Medicin er en af ​​de brancher, Novotek har arbejdet længst i. Vi har leveret løsninger til alle større virksomheder i branchen, herunder Pfizer, Merck, McNeil og Novo Nordisk. Vi leverer komplette løsninger med eller uden valideringskrav.

Fødevare

Fødevarebranchen er gennem de senere år blevet underlagt en række nye bestemmelser, særligt fra EU. Formålet med disse er at kunne spore fremstillingen fuldt ud. Vi har været tæt involveret i processen med at fortolke og implementere disse i forskellige levnedsmiddelvirksomheder. Dette oveni vores normale forretningsaktivitet, hvor vi øger produktivitet ved at implementere OEE-løsninger, realtidsrapportering og SCADA-løsninger.

Energi

Novotek leverer automatiserings-, digitaliserings- og informationsløsninger til energiproduktion og distribution. Vores produkter findes i anlæg, der producerer elektricitet, fjernvarme, fjernkøling, vindkraft og vandkraft.

Vi har også skabt løsninger til dataindsamling og realtidsrapportering fra store DCS/PLC-systemer, der kommunikerer med vores OPC-servere.

Kontakt os