Industrial Data Provider er en løsning, der indsamler og behandler industrielle data og derefter videresender oplysningerne til brug i værktøjer til Business Intelligence, Big Data og Data Mining. Med løsningen får du en innovativ, hurtig og nem måde at gøre data tilgængelige: Helt fra sensoren til dit værktøj.

Industrial Data Provider rapporter

Brug alle dine data med Industrial Data Provider

Mange virksomheder har gode værktøjer til Business Intelligence, Big Data og Data Mining. Udfordringen er at få branchedata ind i disse værktøjer. Ved hjælp af drivere i automatiseringslaget har Industrial Data Provider over tusind måder at hente data på. Data behandles derefter, før de videregives til dit værktøj.

Dataindsamling

Data indsamles ved hjælp af OPC-kommunikationsplatformen KEPServerEX fra Kepware. KEPServerEX kan tilsluttes tusindvis af enheder – fra simple elmålere til komplekse produktionssystemer. Systemet har et højt sikkerhedsniveau og er beskyttet mod tab af data ved hjælp af “store & forward”-teknologi.

Lagring

Med Industrial Data Provider kan millioner af tags gemmes på sekunder, mens data hentes. Data gemmes i Proficy Historian-databasen fra GE Digital, som sikrer indsamling og lagring på en hurtig, sikker og sikker måde. Løsningen er yderst skalerbar og passer til virksomheder i alle størrelser. Til senere brug kan data hentes fra databasen. 

Behandling og distribution af data

Data skal behandles, før de er klar til brug. Med Industrial Data Provider kan enheder standardiseres, summeres og sammenlignes. Problemer med ikke-standardiserede og dårlige data er løst. For nem distribution leveres løsningen med en standard SQL -grænseflade, så alle med grundlæggende SQL -viden let kan hente data.

Industriel Data Provider grafik

Når data er indsamlet og behandlet, kan de bruges i dine Business Intelligence, Big Data og Data Mining værktøjer. Du får adgang til vigtige industrielle oplysninger om din produktion og kan udnytte data til en mere optimal og effektiv drift. Oplysningerne kan også videregives og gemmes i dit ERP-system, så du har adgang til produktionsdata ét sted. Brugervenlig grænseflade giver ERP-konsulenter mulighed for at gøre dette selv.

Funktioner

  • Indsaml og behandl data til brug i Business Intelligence, Big Data og Data Mining værktøjer. 
  • Data indsamles ved hjælp af OPC -kommunikationsplatformen KEPServerEX fra Kepware.
  • Løsningen er udviklet i samarbejde med GE Digital, og gemmer data i Proficy Historian-databasen. 
  • Data behandles og forberedes til videre brug.
  • Alle data leveres i standard SQL -interface. 
  • Data kan videresendes til dit ERP -system.
  • Brugervenlig grænseflade.

Deltag i Industri 4.0

Novotek samarbejder med verdens førende aktører inden for industriel automatisering og digitalisering i udviklingen af ​​IIoT. Indsaml, behandl og distribuer vigtige produktionsdata: Med Industrial Data Provider kan din virksomhed deltage i Industri 4.0.

Industrial Data Provider er et produkt udviklet af Novotek. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere løsningen på i din virksomhed.

Brug Industrial Data Provider med
KEPServerEX

Industrial Data Provider indsamler data ved hjælp af KEPServerEX.

læs mere
Proficy Historian

Data fra Industrial Data Provider gemmes i processdatabasen Proficy Historian.

Læs mere