Proficy Historian fra GE Digital er en procesdatabase designet til indsamling, lagring og distribution af store mængder produktionsdata. Databasen fungerer som en vigtig informationsplatform for andre applikationer, der giver dig adgang til tendenser, analyse og rapportering.

Proficy Historian software er tæt integreret med andre løsninger fra Proficy-familien hos GE Digital. Blandt disse finder vi HMI/SCADA og MES-systemer samt løsninger til Machine Learning og Analytics. Proficy Historian har en åben database, der gør det muligt for et stort antal tredjepartssystemer at hente data. Data hentes ved hjælp af OPC eller andre kommunikationsløsninger.

Unik Historian procesdatabase-system, tilpasset industriel brug

Proficy Historian software har en meget skalerbar procesdatabase. Fra hundrede til hundrede millioner tags pr. server kan databasen vokse i takt med din virksomheds behov. Data indsamles i millisekunder og komprimeres, før de gemmes, så det ikke påvirker hastighed eller ydeevne. Dette giver dig mulighed for at gemme alle data til potentiel analyse.

Proficy Historian

Fleksibel datahåndtering og analyse

Løsningen leveres med indbyggede værktøjer til datahåndtering og analyse, og kan også let forbindes med BI-værktøjer, Office-produkter og SQL-grænseflader. Med Excel-tilføjelsen får du datatilgang og mulighed for at foretage analyse ved hjælp af et standard regnearksværktøj. Alt er meget brugervenligt. Du har adgang via en grafisk brugergrænseflade med værktøjer såsom tagsøgning og “drag & drop” -funktioner

Førsteklasses datasikkerhed

Datasikkerhed er den højeste prioritet og håndterer alle brancher og offentlige krav. Proficy Historian bruger OAuth2 web-tokens til at autorisere brugere, hvilket kun giver det rigtige personale adgang til kritiske produktionsdata. Understøttelse af dataredundans og “store & forward”-teknologi forhindrer data i at gå tabt i tilfælde af netværksfejl.

Proficy Historian secure
Proficy Historian DataCollector

Forberedt på cloud-løsninger

Løsningen “edge-ready” involverer funktioner til at sende data til forskellige cloud-løsninger. Proficy Historian software er specielt udviklet til GE Digitals cloud -løsning Predix.

Funktioner

 • Kraftfuld procesdatabase designet til indsamling, lagring og distribution af store mængder produktionsdata.
 • Tæt integreret med andre Proficy -løsninger fra GE Digital: Inklusiv Proficy Operations Hub, Proficy iFIX, Proficy Plant Applications og Proficy CSense.
 • Åben database gør det muligt for tredjepartssystemer at hente data.
 • Kan indsamle data via OPC-, MQTT-, SQL- og CSV / XML -filer.. 
 • Skalerbar procesdatabase fra hundrede til hundrede millioner tags pr. server.
 • Datakomprimering giver lagring uden reduceret hastighed eller ydeevne..
 • Excel-tilføjelse gør det muligt at udtrække data i Excel.
 • Høj datasikkerhed.
 • “Store & forward”-teknologi og redundans forhindre tab af data.
 • Understøtter 21 CFR del 11. 
 • Forberedt på cloud-løsninger.
 • Grafisk brugergrænseflade.
 • Adgang fra PC, mobil og tablet.

Tusindvis af Historian system installationer over hele verden

Proficy Historian er udviklet i årtier og er installeret i tusinder af virksomheder rundt om i verden. Systemet installeres på få minutter, så du kan få overblik og behandle data med det samme.

Løsningen leveres af GE Digital, en verdensførende spiller inden for systemer tilpasset industriel automatisering og digitalisering. Læs mere om Proficy Historian.


Vil du vide mere?

Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere Proficy Historian software i din virksomhed.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Brug Proficy Historian med
Proficy Operations Hub

Få bedre visualisering af data med Proficy Operations Hub.

Læs mere
Proficy iFIX

Den mest komplette HMI/SCADA-løsningen på markedet.

Læs mere
Proficy Plant Applications

En komplet modul baseret MES-løsning.

Læs mere
Proficy CSense

Anvend AI og Machine Learning for at kombinere data fra forskellige datakilder.

Læs mere
Novotek Report Plus

Få korrekte rapporter i realtid med dette rapportværktøj.

Læs mere