KEPServerEX fra Kepware er industriens og automatiseringsindustriens førende kommunikationsplatform. Med KEPServerEX får du en OPC, der giver dig en enkelt kilde til industrielle automatiseringsdata. Platformen er udviklet og testet i industrielle miljøer for at opfylde kravene til ydeevne, pålidelighed og brugervenlighed.

Med platformen kan du forbinde, styre, overvåge og styre enheder og systemer fra forskellige leverandører. Alt sker gennem en moderne og brugervenlig grænseflade. Sikker og pålidelig adgang til data i realtid letter smartere beslutninger og mere optimerede operationer.

Løs kommunikationsudfordringer med KEPServerEX

KEPServerEX er en fleksibel og skalerbar løsning til tilslutning, håndtering, overvågning og kontrol af en række forskellige enheder og systemer. Platformen forbinder forskellige enheder såsom PLC’er og andet automatiseringsudstyr med HMI/SCADA-systemer, procesdatabaser og MES/ERP-systemer. Dette løser udfordringer i forbindelse med skalerbarhed og centralisering på tværs af hele virksomhedsnetværket og forbedrer og forenkler adgangen til kritiske produktionsdata.

Løs kommunikationsudfordringer med KEPServerEX
Kepware KepServerEX

Understøtter OPC UA og klassiske OPC-standarder

KEPServerEX anvender OPC (automatiseringsindustriens standard for interoperabilitet) og it-centrerede kommunikationsprotokoller (f.eks. SNMP, ODBC og webtjenester) til at give brugerne en enkelt kilde til industrielle data. Kommunikation foregår via en robust platform, der understøtter en lang række systemer og enheder. Både OPC UA og klassiske OPC -standarder understøttes. 

Et fælles kommunikationsknudepunkt

KEPServerEX fra Kepware giver din virksomhed et fælles kommunikationsnav. Dette effektiviserer brugen af ​​netværksressourcer og sikrer, at ingen automatiseringsenheder overbelastes. Du får også en fælles grænseflade til implementering af nyt udstyr, forbindelser eller datapunkter.

Funktioner

  • Giver dig en enkelt kilde til industrielle data. 
  • Understøtter forbindelse til tusindvis af datakilder og kan sende oplysninger til hundredvis af applikationer.
  • Understøtter både klassisk og ny OPC -teknologi: OPC DA, OPC A&E, OPC HDA og OPC UA.
  • Skalerbar og samlet arkitektur: Fra en enhed med et tag til tusindvis af enheder med millioner af tags.
  • Fælles interface til implementering af alt nyt udstyr, forbindelser og datapunkter.
  • Brugervenlig grænseflade til nem installation, konfiguration, vedligeholdelse og fejlfinding.
  • Udviklet og løbende kvalitetstestet til industriel brug. 
  • Gratis demo -version kan downloades.

En certificeret og godkendt OPC platform

KEPServerEX fra Kepware løser din virksomheds forbindelsesudfordringer, hvilket giver dig let adgang til sikre og pålidelige data i realtid. Dette letter smartere beslutninger i hele virksomheden, fra fabriksgulve til ledelse.

KEPServerEX er certificeret og godkendt af OPC Foundation og leverandører af industrielle kontrolsystemer. Platformen er markedsleder og bruges af tusinder af virksomheder rundt om i verden. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere KEPServerEX i din virksomhed.

Brug KEPServerEX med
HMI/SCADA

Få overblik og kontrol over din produktionsvirksomhed.

Læs mere
Dataopsamling

Få hurtig og nem adgang til dataopsamling og rapportering.

Læs mere