Skal du nogensinde lede efter den nyeste version af et PLC -program eller en systemkonfiguration? Mange mennesker befinder sig i denne situation i tilfælde af et systemnedbrud, når noget er blevet slettet eller i tilfælde af udokumenterede ændringer i parametre og standardværdier.

At have et manuelt overblik og kontrol over alle dele af et industrielt kontrolsystem er en vanskelig opgave. Systemerne vokser og ændrer sig konstant, så justeringer går ubemærket hen. Både udokumenterede opdateringer og tilsyneladende små ændringer kan have store konsekvenser for, hvordan operativsystemer fungerer. Versionskontrol løser disse udfordringer med automatisk backup af dine automatiseringsløsninger.

versionskontrol

Hvordan fungerer versionskontrol?

Med versionskontrol får du et system, der automatisk sikkerhedskopierer dine automatiseringsløsninger og giver dig besked om uønskede ændringer. Løsningen er fuldstændig sporbar og dokumenterer alle hændelser og ændringer med et tidsstempel og en operatør. De forskellige versioner kan derefter sammenlignes, og du kan nemt gå tilbage til tidligere versioner. I tilfælde af systemfejl eller andre problemer sikrer versionskontrol, at dit operativsystem hurtigt kan gendannes med de korrekte indstillinger.

Fuld sporbarhed gør versionskontrol særlig vigtig for virksomheder, der er underlagt regeringens krav – f.eks. Mad, apotek og vand og spildevand. Versionskontrol er en skalerbar løsning, fungerer lige så godt for mindre virksomheder, der overvåger få systemer, for store grupper med flere fabriksfaciliteter.

Producer mere sikkert og mere effektivt

Med versionskontrol har du altid adgang til tidligere versioner af dine operativsystemer. Dette giver dig mulighed for let at sammenligne, vende tilbage til tidligere versioner eller hurtigt gendanne systemer i tilfælde af fejl – alt sammen uden hjælp fra leverandører eller systemintegratorer. Dette sikrer en mere optimal og omkostningseffektiv drift med reduceret tid brugt på nedetid og fejlfinding.

Novotek er leverandør af Versiondog fra Auvesy. Versiondog er den markedsledende versionskontrol inden for automatisering med tusinder af kunder over hele verden. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere Versiondog i din virksomhed.

Se mere om vores versionskontrolløsning, Versiondog, i linket herunder.

Vores løsninger med Versionskontrol
Versiondog

Versiondog giver optimal versionskontrol tilpasset industriel automatisering.

Læs mere