Produktionsvirksomheder har store muligheder for at optimere driften ved at bruge software til automatisering af deres produktion. Fordele ved automationsløsninger er øget produktivitet, dokumentation af processerne samt fokus på høj ensartet kvalitet. Derudover sikrer en automatiseringsløsning hurtig fejlfinding og overvågning, der proaktivt kan advare om problemer.

Automatisering af din produktion med professionelle løsninger

Vores løsninger inden for industriel automation hjælper dig med at få et bedre overblik og kontrol over din produktionsvirksomhed med den indsigt du har brug for, for at øge produktiviteten og reducere omkostningerne.

Novotek har været leverandør af automationsløsninger siden vores start i 1986. Vi tilbyder en bred vifte af HMI/SCADA-systemer, OPC-kommunikationsplatforme, kontrolsystemer og versionskontrol. Vores leverandører –  GE Digital, Kepware, Inray, Emerson og AUVESY – er alle markedsledende producenter af systemer, der er specielt designet til industriel produktion.

Automation, HMI/Scada

HMI / SCADA


HMI / SCADA er et velkendt koncept inden for automatisering og industriel produktion. Systemet giver operatørerne mulighed for at overvåge, visualisere og styre alle aspekter af driften.

Novotek har været leverandør af HMI / SCADA-løsninger i mere end femogtredive år. Vi leverer verdensførende HMI / SCADA automatiseringsløsninger fra GE Digital som Proficy iFIX og Batch Execution, samt vores egne Novotek-produkter.

OPC

OPC, Open Platform Communications, er en kommunikationsplatform, der sikrer udveksling af data mellem enheder og systemer fra forskellige leverandører. Platformen gør det muligt at tilslutte, styre og overvåge forskellige automatiseringsenheder via en enkelt kilde.

Vi tilbyder forskellige OPC-kommunikationsplatforme, herunder markedsledende KEPServerEX fra Kepware og OPC Router fra Inray.

Automation, OPC
Automation, versionskontrol

Versionskontrol

Med versionskontrol får du et system, der automatisk sikkerhedskopierer dine automatiseringsløsninger og giver dig besked om uønskede ændringer. I tilfælde af systemfejl eller andre problemer sikrer versionskontrol, at dit operativsystem hurtigt kan gendannes med de korrekte indstillinger.

Novotek er leverandør af octoplant og Versiondog fra AUVESY, markedsledende versionsstyringssystem inden for automatisering.

Om industriel automation

Automatiseringssoftware eller automatiseringsløsninger mindsker den menneskelige indblanding og øger effektiviteten ved at reducere omkostningerne og øge produktiviteten. Industriel automation – eller industriautomation – er et begreb som bruges om kontrolsystemer som håndterer en række maskiner og industrielle processer. Industrielle automationsløsninger reducerer effektivt arbejdsomkostninger og -udgifter, øger produktiviteten og medfører ensartede kvalitetsprodukter.

Der således mange fordele ved at introducere automation af de industrielle processer, ikke mindst i en tid med begrænset arbejdsudbud og brug for at kunne styrke konkurrenceevnen.

Vil du vide mere?

Kontakt os