Automation

HMI / SCADA


HMI / SCADA er et velkendt koncept inden for automatisering og industriel produktion. Systemet giver operatørerne mulighed for at overvåge, visualisere og styre alle aspekter af driften.

Novotek har været leverandør af HMI / SCADA-løsninger i mere end femogtredive år. Vi leverer verdensførende HMI / SCADA-løsninger fra GE Digital som Proficy iFIX og Batch Execution, samt vores egne Novotek-produkter.

Automation

OPC

OPC, Open Platform Communications, er en kommunikationsplatform, der sikrer udveksling af data mellem enheder og systemer fra forskellige leverandører. Platformen gør det muligt at tilslutte, styre og overvåge forskellige automatiseringsenheder via en enkelt kilde.

Vi tilbyder forskellige OPC-kommunikationsplatforme, herunder markedsledende KEPServerEX fra Kepware og OPC Router fra Inray.

Automattion, versionskontrol

Versionskontrol

Med versionskontrol får du et system, der automatisk sikkerhedskopierer dine automatiseringsløsninger og giver dig besked om uønskede ændringer. I tilfælde af systemfejl eller andre problemer sikrer versionskontrol, at dit operativsystem hurtigt kan gendannes med de korrekte indstillinger.

Novotek er leverandør af Versiondog fra AUVESY, markedsledende versionsstyringssystem inden for automatisering.

Vil du vide mere?

Kontakt os