Digitaliseringsløsninger

Brug vores digitaliseringshjul til at identificere, hvor du er i dit digitaliseringsarbejde. Du kan se hjulet som en ramme for dit digitaliseringsarbejde, hvor hver del bygger videre på den næste, eller bruge det som en guide til at finde de rigtige digitaliseringsløsninger fremadrettet til din produktionsoptimering.


1. CONNECT

Forbind produktionssystemer til din software

Det første skridt til succesfuld digitalisering begynder med at forbinde alle produktionssystemer og software. Forbindelsen gør det muligt for systemerne at kommunikere med hinanden.

Digitaliseringsløsninger - forbind - connect

2. MODEL

Modellér data for at skabe en kontekst

Når forbindelsen er etableret, begynder produktionssystemerne at kommunikere med din software. Data skal dog modelleres, så vi kan forstå konteksten af ​​informationen, såsom hvilken fabrik, linje eller linjedel de tilhører.

Digitaliseringsløsninger - model - modelér

3. STORE

Lagre data for overblik

For at kunne overvåge og analysere vores produktion over tid er lagring af data nødvendig. Lagring gemmer data til historisk analyse og forudsigelig kontrol/Machine Learning.

Versionskontrol
> octoplant
> Versiondog

Produktionsoptimering - store - gem

Dataopsamling og rapportering

Hurtig og nem adgang til produktionsdata

Løsninger - store - gem

Versionsstyring

Automatisk backup af dine automatiseringsløsninger


4. VISUALIZE

Visualisér data for brugbarhed

Visualisering af data betyder, at den rigtige information præsenteres for den rigtige person på den rigtige måde. Det betyder mere specifikt, at information gøres nyttig ved at være tilpasset brugeren.

Datavisualisering
> Proficy Operations Hub


5. OPTIMIZE

Optimér produktionen med indsigt fra data

En succesfuld implementering af tidligere trin skaber en forståelse for sammenhængene i produktionen. Der kan således tages datadrevne beslutninger for at optimere produktionen. Optimering kan omfatte reduktion af energiforbrug, råvarer og kassering, samt bedre planlægning.

Analytics, AI og Machine Learning
> Proficy CSense

Digitaliseringsløsninger - optimer optimize

Analytics, AI og ML

Genkend mønstre for maskiner og udstyr

Vedligeholdelsessystem
> Idus

Digitaliseringshjul optimer optimize

Vedligeholdelsessystem

Den rigtige vedligeholdelse på det rigtige tidspunkt

Digitalisering af manuelle processer i din produktion

Hvis du har fået lyst til at høre hvordan Novotek kan hjælpe din virksomhed i gang (eller videre) med digitalisering og produktionsoptimering, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi har mange års erfaring i at hjælpe virksomheder med at finde den rette digitaliseringsløsning – uanset om det drejer sig om digitalisering af manuelle processer eller digitalisering af en hel produktion.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.