Start din digitale rejse ved at forbinde dine produktionsenheder med andre maskiner, processer og mennesker. Ved at forbinde forskellige dele af forretningen og driften kan data leveres til nye applikationer.

Uanset om du sender data til skyen eller rundt på fabrikken, er sikkerhedsaspektet kritisk og skal designes i løsningerne lige fra starten.

Forbindelser er gradvist under mindre opsyn. Dette gør det afgørende for forbindelsesteamet at tage sig af kvalitet, validitet og forberedelse af data. Datadrift, kaldet DataOps, er en ny datastyringsstrategi. Dette styrer datalivscyklussen på tværs af IT- og OT -lag og bryder datasiloer mellem applikationer.

Med vores fleksible DataOps tilgang til design, implementering og vedligeholdelse af distribueret dataarkitektur hjælper vi dig med at sikre, at dine data kan bruges fleksibelt og effektivt. Med let adgang til de rigtige data kan du opnå positive forretningsresultater for din produktion.

forbindelser


Mere om Connect
Introduktion til industriel data

Start din digitale transformation ved at udvikle en effektiv og fremtidssikret strategi for industrielle data.

Læs vores guide til, hvordan du forbedrer forbindelser og datahåndtering, fra fabriksgulve til effektiv analyse.

Åben PDF
The End of Silos – Industrial Connectivity

Lær mere om, hvordan industriel forbindelse, ny IIoT-teknologi og digitale processer tager samarbejde og innovation til et nyt niveau.

I denne PDF kan du læse om tilsluttede maskiner, effektiv kommunikation og smartere operationer.

Åben PDF
Fire praktiske cases for Industrial DataOps

Industrial_DataOpsDe fleste produktionsvirksomheder indser fordelene ved at udnytte industrielle data til at forbedre produktionen og spare omkostninger, men udfordringen er at integrere datastrømme på tværs af applikationer. Industrial DataOps giver en ny tilgang til dataintegration og -styring.

Læs mere