Proficy CSense fra GE Digital bruger AI og Machine Learning til at kombinere data fra forskellige industrielle datakilder til analyse. Dette giver produktionsingeniører og procesteknikere mulighed for hurtigt at identificere problemer, opdage årsager, forudsige fremtidig ydeevne, forbedre kvaliteten og øge produktiviteten. Løsningen tager del i Industrial Internet of Things.

Proficy Csense_2

Få kraftfulde analyseværktøjer med Proficy CSense

Med Proficy CSense kan kontrolsløjfer overvåges i realtid. Derudover modtager brugeren vigtig information gennem analyse af historiske data. Dette kan bruges til at udvikle, teste, analysere og optimere løsninger, der reducerer variationen i procesparametre.

Proficy CSense Troubleshooter

Identificer præstationsvariationer

Fejlfinding henter indsigt i sensor- og produktionsdata. Problemfri forbindelse, visualisering og forudsigelig analyse gør det muligt at analysere driftsscenarier, den effekt, operationelle ændringer vil have på præstationsmålinger og identificere præstationsvariationer.

Udvikl analytiske løsninger og brug en digital proces tvilling

Proficy CSense Architect giver brugeren en omfattende platform til at udvikle, integrere, teste og distribuere analyseløsninger i realtid. Dette kan forbedre produktionskapacitet, udbytte, kvalitet og effektivitet med betydelige margener. Optimerings- og kontrolløsninger er forbundet med både realtid og historiske datakilder til forudsigelig analyse.

Brugeren kan nemt oprette digitale proces tvillinger for at opnå smartere produktion. Lad en digital tvilling overvåge fysisk produktion i realtid.

Proficy Csense Architect ProcessTwin

Funktioner

  • Bruger AI og Machine Learning til at kombinere data fra forskellige industrielle datakilder.
  • Adgang til både realtidsdata og historiske data. Indbygget support til datakvalitet og nem validering af data i realtid.
  • En omfattende platform til at udvikle, integrere, teste og distribuere realtidsanalytiske løsninger med Proficy CSense Architect: Identificer problemer, opdag årsagssammenhænge og forudsig fremtidige præstationer hurtigt og nemt.
  • Fejlfinding af procesydelse med Proficy CSense Troubleshooter.
  • Gem skabeloner via Proficy CSense Action Objects Manager.
  • Opret digitale tvillinger til smartere produktion.
  • Brugervenlig adgang med “drag & drop”-funktionalitet og grafisk brugergrænseflade.
  • Python, Matlab og tredjeparts .Net-indhold kan integreres.
Proficy CSense ActionObjectManager

En brugervenlig Industry 4.0-løsning

Proficy CSense er designet til optimal brugervenlighed med “drag & drop”-funktionalitet og grafisk brugergrænseflade og reducerer behovet for dataforskere og programmører. Brugeren har adgang til analytiske løsningsskabeloner uden programmering: Enkle beregninger, forberedte data, realtidsoptimering og avanceret proceskontrol. Med Action Objects Manager kan løsninger gemmes som skabeloner og genbruges til let distribution til lignende procesenheder.

Proficy CSense har hjulpet virksomheder over hele verden med at opnå øget forretningsværdi ved at omdanne rådata til værdifuld information. Løsningen leveres af GE Digital, en verdensførende spiller inden for systemer tilpasset industriel automatisering og digitalisering. Læs mere på GE Digitals hjemmeside her.

Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere løsningen på i din virksomhed.

Lad os fortælle mere!

Kontakt os