Udviklingen inden for industriel automation og digitalisering er hurtig og kræver opdateret viden og færdigheder til gavn for både dig og din virksomhed. Vi tilbyder derfor en bred vifte af kurser og uddannelse i vores løsninger og produkter. Vores kurser findes på forskellige niveauer: fra grunduddannelse til mere avanceret funktionsdesign til avancerede brugere, så du kan vælge kurser, der er skræddersyet til dit niveau.


iFIX GRUNDKURSUS

Grundlæggende kursus i iFIX HMI/SCADA. Kurset lægger vægt på funktioner som billedopbygning, database, alarmhåndtering og historik, ligesom 1/0- kommunikation. I kurset indgår også en introduktion til VBA (Microsoft Visual Basic for Applications). VBA anvendes som scriptsprog i iFIX. Kurset henvender sig til udviklere, system- og IT-ansvarlige, konsulenter med flere.
Kursuslængde: 4 dage – pris: 15.000 DKK

IFIX VBA

Avanceret anvendelse af VBA (Microsoft Visual Basic for Applications). Vi går bl.a. igennem VBAterminologi, VBA Help med intelligence, funktioner, forms, VBA debugging tools, fejlhåndtering.
Kurset kræver at man har gennemført iFIX Grundkursus.
Kursuslængde: 4 dage – pris: 15.000 DKK

iFIX ADVANCED

Avanceret iFIX-kursus som fortsætter der, hvor iFIXgrundkurset slutter. På kurset lærer man at anvende de mere avancerede funktioner iFIX. OPC Server & Clients, Scheduler, sikkerhedssystem, optimering, fejlfinding og introduktion til relationsdatabaser med SQL block, alarm til ODBC og VisiconX. Kurset kræver forkundskaber, der svarer til iFIX Grundkusus.
Kursuslængde: 4 dage – pris: 15.000 DKK

HISTORIAN

Kurset viser, hvordan man sammenføjer produktionsdata fra f.eks. iFIX med information fra andre systemer. Installation, dataindsamling fra iFIX, OPC og filer. Import af eksisterende FIXhistorik. Gennemgang af konfigurationsprogrammet Historian Administrator. Dataanalyse og rapportering med Excel Add-in. Forbindelse til iFIX diagramobjekt, Excel-rapporter med iFIX Scheduler samt Historian SDK og OLE DB provider.
Kursuslængde: 2 dage pris: 8.000 DKK

KEPWARE GRUNDKURSUS

Kurset går detaljeret igennem KepserverEX platformen da man fokuserer på dens arkitektur og hvor man forbinder med andre programmer og hardware. Kurset indeholder produktdemonstrationer (eksempelvis optimering af kommunikation, fejlfinding værktøj, OPC UA tunnel, Tag-link, Database-forbindelse, etc.), øvelser og overblik over OPC.
Kursuslængde: 2 dage pris: 8.000 DKK


Fandt du ikke det du søger?

Hvis ingen af de planlagte tidspunkter passer, eller I ønsker et mere virksomhedstilpasset kursus er du velkommen til at skrive dine ønsker til os på info@novotek.dk, så finder vi ud af hvad der skal til for at løse jeres behov.