Vores løsninger inden for lægemidler

De produkter, vi vælger til vores løsninger, er i alle henseender CFR21 del 11-certificeret med moduler til sporbarhed af ændringer, elektronisk signatur, sikkerhed og rapporteringsværktøjer. Vi mener, at dette er meget vigtigt for at sikre fremtidige opgraderinger uden at gå på kompromis med valideringen. Lægemiddelvirksomheder har flere gange gennemgået vores ISO-certificerede QA-system med meget gode resultater.

Vi er stolte over at kunne levere komplette projekter hovedsageligt baseret på standardkomponenter. Læs, hvad vores kunder synes om de løsninger, vi har leveret til dem, og skab din egen mening.

Sådan løser vi dine udfordringer

Efterhånden som forholdene i både produktionsmiljøer og markeder for sundhedsydelser bliver hårdere, er det stadig vigtigere at fokusere på produktionsoperationer som en kilde til konkurrencemæssige fordele. Med en række løsninger designet til at give dyb indsigt i, hvordan ingredienser og udstyr interagerer, giver Proficy en ideel platform til at imødekomme behov lige fra grundlæggende batchudførelse og kontrol gennem procesanalyse til arbejdsprocesstyring til støtte for CAPA-regimer.

Sporbarhed

Få indsigt i produktflow ved at spore produktionen i forhold til specifikationer, udstyr og tidsplaner. Få adgang til detaljerede sporingsdata for omfattende by-batch eller langsigtet analyse og visualisering.

Proficy Plant Applications Production er et kraftfuldt softwaremodul, der giver ende-til-ende-synlighed i din proces og produkter, du har brug for. En del af den større Proficy Plant Applications Collaborative Production Management-pakke giver adgang til de oplysninger, du har brug for om kilde, kvalitet og personale – fra råvarer til det færdige produkt.

Kvalitet

Uanset om du udfører statistisk proceskontrol eller proceskapacitetsanalyse, genererer kontroldiagrammer eller udfører en årlig produktgennemgang, giver Plant Applications Quality dig den dataadgang og de værktøjer, du har brug for.

Plant Applications Quality sporer og overvåger dit produkt og din proceskvalitet i realtid ved hjælp af data indsamlet fra alle kilder – manuelt og automatisk. Årsagskoder, procesværdier, forskningsnotater samt oplysninger om opskrift, batch, parti og materialer fanges og analyseres alle for at identificere grundårsagsproblemer. Alarmer afsløres ved dataindtastning og dataindsamlingstid, og det har endda funktioner til elektronisk signatur.

Operationel ekspertise

Food & Drug Administration begyndte i begyndelsen af 2000 at se på måder, hvorpå de kan hjælpe virksomheder med at forbedre deres fremstillingsprocesser, samtidig med at de overholder reglerne. Resultatet blev to vejledningsdokumenter: PAT og cGMP’er for det 21. århundrede.

Virksomheder som McNeil, en del af Pfizer, vælger Proficy at øge OEE for sine emballagelinjer. Dette hjalp det med at identificere og forbedre områder, der forårsagede
operationel ineffektivitet. Det tillod analyser af grundårsager at træffe datadrevne beslutninger. Som et resultat styrer det driften i realtid gennem omfattende
rapportering, som kan gøres tilgængelig via internettet.

Reference

Coloplast A/S 

har ved at installere GE Digital Proficy OEE-software på alle sine pakkemaskiner minimeret nedetid og sparet vigtige ressourcer

Pharmaceuticals Medico Lægemiddelindustrien

Vil du vide mere?

Kontakt os