Testet teknologi fra Novotek har givet os den fleksibilitet og synlighed, vi har brug for

Citat fra projektleder, Coloplast, Danmark

Løsning

Produktionsstyring

  • Nedetids analyse
  • Fabriks information

Produkter

Fordele

  • Øget produktionslinje og maskineeffektivitet
  • Hurtige svartider
  • God sigtbarhed
  • Realistiske prognoser
  • Relevant rapportering
pictogram checkbox
coloplast-4

God sigtbarhed

Med en detaljeret oversigt over flere hundrede årsager til produktionsstop får Coloplast en fuldstændig gennemsigtig emballageproces. Både planlagte og ikke -planlagte stop registreres og analyseres, før flere analysealternativer præsenteres. Ledelsen kan derefter hurtigt opdage og identificere mønstre i, hvorfor produktionen er stillestående, og oprette detaljerede produktionsprofiler for hver maskine og emballagetrin.

Realistisk prognose

Med detaljerede historiske data fra hver maskine kombineret med indgående kendskab til produktionsstop kan produktionsledelsen også forudsige fremtidige emballagemuligheder mere præcist. Prognosens beregninger af data er så præcise, at man kan se antallet af enheder dagligt, hver time og hvert minut. Det betyder, at arbejdskraft kan fordeles mere effektivt.

Fælles standard

Ved at introducere OEE-modulet Proficy Efficency i maskinens nedetids analyse i flere emballageprocesser har Coloplast opnået et enkelt videns grundlag. Sammenligning af emballagekvalitet mellem produktlinjer og divisioner afslører årsagssammenhænge, ​​der er nødvendige for at optimere hvert trin og komponent i emballageprocessen, på individuelle maskiner, på produkttypeniveau og på tværs af virksomheden.

Øget brugervenlighed

Coloplast ønskede at give operatører enkel funktionalitet, så en tilpasset front-end brugergrænseflade blev integreret i operativsystemet med HMI/SCADA-løsningen Proficy iFIX fra GE Digital. Gennem et logisk og intuitivt kontrolmiljø ved operatørerne præcis, hvor og hvorfor produktionen er stoppet. Enkel og velkendt brugergrænseflade på berøringsskærmen gør det muligt for operatører at rapportere og rette OEE-problemer med det samme.

Læs mere om løsningerne
Proficy iFIX

Den mest komplette HMI/SCADA løsning på markedet.

Læs mere
Proficy Historian

Markedets mest kraftfulde procesdatabase udviklet til produktionsdata.

Læs mere
Proficy Plant Applications

En komplet modulbasseret MES-løsning.

Læs mere