Proficy Plant Applications fra GE Digital er den mest komplette MES-løsning på markedet. Løsningen består af forskellige moduler, der hver især løser produktionsudfordringer. Modulerne vælges efter behov og kan bruges alene eller sammen. Løsningen er problemfri og fungerer på tværs af forskellige produktionsområder.

Ved at indsamle og analysere data i realtid hjælper Proficy Plant Applications med at håndtere både automatiserede processer og manuelt arbejde. Med adgang til de data, du har brug for til at overvåge produktionen, opnås omfattende performance management af hele virksomheden. Resultatet er mere effektiv produktion og øget rentabilitet.

Proficy Plant Applications

Et omfattende system til hele produktionen

Proficy Plant Applications giver dig overblik og kontrol over din produktion og fungerer som et værktøj til løbende forbedring af effektivitet, kvalitet og ydeevne. Med en modulbaseret løsning vælger du, hvilke moduler du har brug for: 

Proficy Efficiency OEE

Efficiency

Efficiency er en komplet OEE-løsning (Overall Equipment Effectiveness). Modulet sporer og overvåger blandt andet nedetid, vrag, spild, produktionstal, MTBF og MTTR og analyserer data for at opdage årsagssammenhænge. Ved registrering af produktionsydelse får du en automatisk beregnet OEE. Systemet understøtter både manuel, halvautomatisk og fuldautomatisk registrering. Med effektivitetsmodulet kan du dokumentere graden af ​​udnyttelse af maskiner, produktionslinje eller hele fabrikken.

Quality

Quality-modulet giver adgang til realtidsdata, der styrer kvalitetsniveauer. Du får besked tidligt i tilfælde af en procesfejl med SPC-advarsel. Dette hjælper dig med at reducere vrag, affald og produktionsomkostninger og sikrer en mere konsekvent produktkvalitet. Operatørinstruktioner, specifikationer, opskrifter, procedure dokumenter, laboratorieprøver og mere kan integreres i Proficy Quality. Modulet understøtter CFR del 11.

Proficy Plant Applications Quality
Proficy Plant Applications Production

Production

Production-modulet giver dig fuldt overblik og kontrol over produktionsflowet. Produktionsordrer hentes fra ERP-systemet og udføres i produktionen. ERP-systemet opdateres derefter med oplysninger om blandt andet antallet af producerede enheder og forbruget af råvarer. Modulet giver fuld sporbarhed fra råvarer til færdigt produkt og giver god produktionsrapportering og analyse.

Batch Analysis

Med batchanalyse kan du analysere og sammenligne data på batch-, procedure- og faseniveau. Systemet kan bruges mod de fleste leverandørers batchsystemer. Modulet fungerer som et værktøj til at forbedre kvaliteten af ​​batchorienteret produktion. Batchanalyse understøtter S88 

Proficy Plant Applications Batch Analysis

Funktioner

  • Vælg mellem forskellige modulbaserede applikationer tilpasset din virksomhed: Efficiency, Quality, Production og Batch Analysis.
  • Få et, specifikt målesystem til at finde og analysere data på tværs af faciliteter, udstyr og materialer.
  • Overvåg produktionen i realtid.
  • Giver personalet de oplysninger, de har brug for til hurtig optimering af produktionen.
  • Sporer hele produktionsprocessen, fra råvarer til færdigt produkt og distribution.
  • Få adgang til produkt-, batch- og procesanalyser.
  • Brugervenlig grafisk grænseflade, med adgang fra PC, mobil og tablet.

En MES-løsning til alle produktionsvirksomheder

Proficy Plant Applications er velegnet til alle typer produktionsvirksomheder: Fra mad til luftfart og elektronik. Løsningen er udviklet og testet af GE Digital i over 25 år og er blevet implementeret af tusinder af produktionsvirksomheder rundt om i verden. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere løsningen på i din virksomhed.

Proficy Plant Applications tablet2
Mer om Proficy Plant Applications
Proficy Efficiency

Få OEE beregnet automatisk med Proficy Efficiency-modulet.

Læs mere