Fabrikken er nu 3-4 procent mere effektiv med bedre og mere stabil produktion. Vi har et bedre overblik over, hvad vi laver.

Løsning

Informationssystem

Produkter

  • Proficy Plant Applications
  • Proficy Historian

Fordele

  • Bedre overblik
  • Mere kontrol over produktionen
  • Færre flaskehalse
  • Brugervenlig grænseflade
pictogram checkbox
Proficy Plant Applications

Udvalgte Proficy Plant Applications

Løsningen, som Novotek leverer, erstatter et ældre system, som Coca-Cola European Partners Sverige AB tidligere har brugt.

“Vi havde et lignende system, som vi ikke var helt tilfredse med. Vi havde brug for en ændring, og valget stod mellem at opdatere det eksisterende system eller at skifte til noget helt nyt”, forklarer prognose- og opfølgningschefen på fabrikken i Haninge.

Han siger, at de manglede tillid til det tidligere system og havde brug for en ny start. Derfor valgte de i stedet at investere i et værktøj fra Novotek.

Forbedre kvalitet, effektivitet og sikkerhed

Siden installationen af ​​Proficy Plant Applications fra GE Digital har måden, fabrikken fungerer på, ændret sig markant. Rutiner, såsom den daglige mødestruktur, er tilpasset den information, de modtager. Den store ændring er, at de aktivt arbejder med de oplysninger, der genereres.

“Nu er det en del af vores hverdag. Vi bruger det hver time for at sikre effektivitet og kvalitet, men også sikkerhed. Fordi Coca-Cola er et så stort og velkendt mærke, er dette meget vigtigt for os”, forklarer prognose- og opfølgningschefen.

Proficy Plant Applications er blevet en del af operatørernes hverdag. Nu er det muligt at se, hvordan hele produktionen forløber, hvilket giver et helt andet grundlag end tidligere.

“Nu tager vi beslutninger baseret på fakta i stedet for mavefornemmelse. Vi kan se, hvordan det egentlig ser ud”, fastslår han.

Transportbånd Coco cola

Øget produktionseffektivitet og stabilitet

Fabrikken har syv produktionslinjer og en sorteringslinje. Løsningen er implementeret på alle linjer og har givet den største ændring i form af en effektivisering.

Rapportfunktion med stor fleksibilitet

Med Proficy Plant Applications får du tilpassede rapporter, noget der gør analysen lettere. Funktionen er fleksibel og kan tilpasses brugerens behov.

Rapportfunktionen bruges jævnligt. En gang om ugen på ledelsesniveau og dagligt af mennesker, der arbejder direkte med produktionen. Proficy Portal og Excel kan bruges til at få adgang til rapporterne.

Skål i cola

Et velfungerende samarbejde

Hos Coca-Cola i Haninge er de ikke kun tilfredse med Proficy Plant Applications, men også den faktiske implementering og service.

“Samarbejdet med Novotek har været meget godt. Det er en stor fordel at have en svensk partner. Novotek kender PLC og software, så vi kan få hjælp fra en, der kender både maskinen og systemet og har et helhedsorienteret syn. Dette er især nyttigt, når der opstår problemer, som vi ikke kender årsagen til. Det er netop en vigtig grund til, at vi valgte Novotek og Proficy Plant Applications”, slutter chefen for prognoser og opfølgning, Coca Cola European Partners Sverige AB.

Læs mere om løsningerne
Proficy Plant Applications

En komplet modul basseret MES-løsning.

Læs mere
Proficy Historian

Markedets mest kraftfulde procesdatabase udviklet til produktionsdata.

Læs mere