Sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed. Disse er afgørende funktioner, som fremstillingsvirksomheder har brug for i deres batchstyringsapplikationer. Proficy Batch Execution fra GE Digital er en kraftfuld og funktionsrig batch-automationsløsning. Løsningen er fleksibel og brugervenlig og giver operatører mulighed for effektiv distribution, uanset udstyr og maskiner.

Funktioner omfatter dataindsamling, robust batchstyring, klar procesvisualisering og kraftfulde kontrolfunktioner til styring. Dette giver en komplet batchløsning til fødevarer, forbrugsvarer, biovidenskab og kemisk industri.

Sikker batchproduktion med Proficy Batch Execution

Gør brug af enkle og kraftfulde recepter. Du kan udvikle, planlægge og implementere forskellige recepter med sekvensvariationer uden at ændre PLC-koden. Derudover giver softwareløsningen dig adgang til en effektiv batchudviklingsplatform, hvor du nemt kan modellere udstyr og maskiner: Tilføj udstyrsstier, udstyrsprioritet og status og styre genanvendelige komponenter fra recepter.

Du kan opnå fordele som øget produktkvalitet, færre vrag, reducerede omkostninger, hurtigere produktion, færre menneskelige fejl og mere konsekvent betjening. Løsningen er specielt tilpasset til at opfylde regeringens krav og understøttes af CRF del 11.

Batch Execution brugergrænseflade

Funktionel brugergrænseflade

Batchvisualisering kan integreres i HMI/SCADA-skærme. Dette giver en operatørgrænseflade, hvor du kan se procedurer i et sekventielt funktionsdiagram (SFC), en tabel eller en hændelseslog. Arbejdsinstruktion giver operatøren trin for trin batchudførelse. Derudover tillader Campaign Manager automatisk batchplanlægning.

Nem integration og adgang

Tilslut problemfrit med dine eksisterende HMI/SCADA- og MES/ERP-systemer for en endnu mere kraftfuld dataindsamlings- og styringsløsning. Med grafisk brugergrænseflade og navigation er løsningen meget let at bruge. Du har adgang fra pc, mobil og tablet. 

Batch Execution opensolution

Visualisering med REST API’er

Proficy Batch Execution kan integreres med REST API’er. Integrér med Proficy Operations Hub til visualisering. Få receptstyring, batchudførelse og elektroniske arbejdsinstruktioner i en moderne brugergrænseflade og opnå hurtigere operatørrespons. 

Funktioner

  • Mulighed for at udvikle, planlægge og udføre forskellige recepter uden at ændre PLC-koden.
  • Mulighed for at modellere og administrere udstry: Tilføj udstyrsstier, udstyrsprioritet og status, samt opret og administrer genanvendelige opskrifter. 
  • Baseret på S88 modellen. 
  • Tilpasset til at opfylde regeringens krav. Understøttet af 21 CFR del 11. 
  • Problemfri integration med HMI/SCADA, MES/ERP og PLC. 
  • Fleksible klientmuligheder. 
  • Kan kobles til REST API’er. 
  • Visualisering med Proficy Operations Hub.
  • Grafisk brugergrænseflade og navigation. 
  • Adgang fra PC, mobil og tablet.

En batch-specifik HMI/SCADA-løsning fra Proficy-familien

Proficy Batch Execution er specielt udviklet til virksomheder, der producerer i partier, som fødevarer og andre forbrugsvarer.

Løsningen leveres af GE Digital, en verdensførende spiller inden for systemer tilpasset industriel automation og digitalisering. Læs mere om Proficy Batch Execution.

Novotek har været leverandør af HMI/SCADA-løsninger i mere end 35 år. Vores konsulenter hjælper dig med at finde den rigtige måde at implementere Proficy Batch Execution i din virksomhed.

Brug Proficy Batch Execution med
Proficy Operations Hub

Få bedre visualisering af data med Proficy Operations Hub.

Læs mere