Novotek er leverandør af løsninger inden for digitalisering, til optimerering af forskellige aspekter af produktionen. Fra dataindsamling og sporing til AI, Machine Learning og DataOps: Vi leverer både kendte produkter og nye, intuitive løsninger. Vores leverandører, GE Digital, HighByte og IDUS leverer markedsledende digitaliseringsløsninger, der kan optimere din produktion.

Digitalisering gør handlingsklare data lettere tilgængelige og giver dig de værktøjer, du har brug for til at tage din virksomhed med på digitaliseringsrejsen og blive en del af Industry 4.0.

Digitalisering datafangst og rapportering

Dataopsamling og rapportering

Gode ​​digitale værktøjer til dataopsamling og rapportering giver dig bedre indsigt i virksomhedens produktionsprocesser og er en vigtig del af digitaliseringen. Med hurtig og let adgang til produktionsdata kan du træffe bedre beslutninger baseret på frisk information.

Novotek leverer dataopsamlings- og rapporteringsløsninger fra GE Digital samt vores egne Novotek -produkter.

MES

MES (Manufacturing Execution Systems) er en samling af løsninger, der sporer og dokumenterer produktionsprocessen i realtid. Et MES -system kan levere omfattende performance management til hele virksomheden.

Vi er leverandør af den modulbaserede MES-løsning Proficy Plant Applications fra GE Digital.

Digitalisering MES
Digitalisering OEE

OEE

OEE, samlet udstyrseffektivitet eller samlet udstyrseffektivitet, er et nøgletal, der fortæller, hvor godt din maskine, linje eller hele anlæg udnyttes. OEE er opdelt i tilgængelighed, ydeevne og kvalitet, som tilsammen giver et komplet billede af udstyrets effektivitet.

Vi leverer OEE -løsningen Proficy Efficiency fra GE Digital.

Analytics, AI og Machine Learning

Analytics, AI og Machine Learning er vilkår for automatiseret dataanalyse. Med minimal menneskelig påvirkning kan mønstre og anomalier opdages tidligt, og du kan foretage vigtige produktionsændringer for optimering.

Vi leverer kraftfulde analyseværktøjer i Analytics, AI og Machine Learning-løsningen Proficy CSense fra GE Digital.

Digitalisering Analytics, AI & Machine Learning
Digitalisering DataOps

DataOps

DataOps kommer fra “Data Operations”. Dette er en ny tilgang til digitalisering, der gør OT-data fra maskiner og udstyr mere tilgængelige i en form til enklere analyse. DataOps er designet til at kunne bruge data lokalt “on the edge” og i skyen.

Vi leverer HighByte Intelligence Hub fra HighByte, den første DataOps-løsningen specielt udviklet til OT-personale.

Vedligeholdelsessytem

Et vedligeholdelsessystem er et værktøj, der hjælper dig med at udføre den rigtige vedligeholdelse på det rigtige tidspunkt. Få besked om uregelmæssigheder og få mulighed for at udføre forebyggende vedligeholdelse. Systemet bruger indsamlede historiske data fra maskiner og udstyr til at forudsige og advare om mulige fejl.

Vi er leverandør af IDUS, et komplet vedligeholdelsessytem, der kan tilpasses alle virksomheder.

Digitalisering vedligeholdelsessystem

Vil du vide mere?

Kontakt os