Produktopdatering

7 grunde til at opgradere til iFIX 2023 nu

Bruger du stadig en ældre version af iFIX?

Og vidste du, at med iFIX-opgraderingsværktøjet kan du nu opgradere en ældre version til den seneste version 2023 på én gang? Så er det nu, du skal overveje en opgradering. Vi har listet de 7 vigtigste årsager til dig.

iFIX 2023 update

1 Sikkerhed

Hovedårsagen til en opgradering er naturligvis sikkerhed. Ved hver opdatering af produktet screenes koden for potentielle sårbarheder og ændres, hvor det er nødvendigt. Derudover kontrolleres også kompatibilitet med den seneste Windows-version. For eksempel understøtter iFIX 2023 de mest sikre versioner af Windows 11 og Windows Server 2022.

2 Performance

Med hver udgivelse gennemgås ydeevnen af ​​både iFIX-serveren og klienten. I kombination med stadig stærkere hardwarespecifikationer kan en enkelt iFIX SCADA-node overvåge større og større anlæg. Dette kan forenkle din systemarkitektur.

3 Højtydende HMI

En tendens, der er startet i de senere år, er at gøre HMI-grafik mere effektiv. iFIX 2023 har et omfattende bibliotek af standard High Performance HMI dynamoer, så du hurtigt kan bygge grafik i henhold til denne standard.

4 Redundans

Driften af ​​redundans er blevet væsentligt forbedret i iFIX 2023. Ved at anvende komprimering ved synkronisering af online-procesdatabasen er den nødvendige tid desuden blevet reduceret med en faktor på 30, hvilket gør omstillingen hurtigere.

5 Web-baseret

Med iFIX 2023 kan du styre konfigurationen af dit system fuldstændigt via den webbaserede Configuration Hub. Du har således altid fuld adgang til indstillingerne på dit iFIX-system. Selve grafikken er i øvrigt allerede webbaseret og tilgængelig med WebSpace og Operations Hub

Produktinformation: Proficy Operations Hub

6 Nye protokoller

iFIX 2023 understøtter nye protokoller som standard, såsom PLC’er, der kommunikerer direkte OPC UA eller sensorer, der kommunikerer direkte MQTT.

Lær mere om MQTT i artiklen: MQTT i Industriel Automation

7 Klar til cloud

Du behøves måske ikke tænke over det endnu, men det er allerede muligt at køre den nyeste version af iFIX fra skyen. Download dokumentet med en oversigt over en række scenarier, som kan være interessante for dig i fremtiden.

iFIX 2023 opgraderingsinformation
Download dokumentet med nyttige opgraderingsoplysninger
  • Link til opgraderingsvejledningen
  • Oversigt over testcases og konfigurationer af Proficy-produkter i skyen
  • Link til en oversigt over alle Proficy iFIX-funktioner


Er du klar til at opdatere til iFIX 2023?

Kontakt os, så hjælper vi dig i gang.


Flere indlæg