I industri og produktion har ledelse, arbejdsgang, procedurer og processer gennemgået kontinuerlige forbedringer i mange år.

Automatisering af disse processer ved hjælp af digitalisering tager det et skridt videre. Nu kan datastrømmen overvåges, kontrolleres, dokumenteres og optimeres – hvilket tager produktiviteten til et nyt niveau.

Ved at digitalisere kan du blandt andet tilføre værdi til komplekse ressourcer, aktivere nye tjenester og finjustere industrielle processer. Sporing, automatisering, OEE og rapportering er blandt mange funktioner, der er en naturlig del af en digital transformation. Ved at bruge digitale værktøjer og arbejdsprincipper kan du opnå operationel topkvalitet. Er du klar til digitalisering?

Mere om Digitalize
Proficy 2022

 

Proficy 2023 webinarrække

 

Start i dag og lær om de store nye forbedringer på tværs af hele Proficy 2023-familien.

 

  • iFIX 2023
  • CIMPLICITY 2023
  • Proficy Plant Applications 2023
  • Proficy Historian 2023
  • Proficy Operations Hub 2023
    – i alt 10 nye produkter udgivet
Se webinarerne her
Resiliens opnået gennem digital produktionsplanlægning

ProductionSchelduling

Med Covid-19-pandemien er produktionsvirksomheder blevet meget opmærksomme på behovet for modstandskraft, det vil sige evnen til at tilpasse sig med succes til eksterne og interne stød, udfordringer og forandringer.

Læs mere
Industrial DataOps Maturity Model

Industrial_DataOps

Efterhånden som virksomheder tilpasser Industry 4.0-teknologier, begynder mange med høje visioner, men meget grundlæggende indledende projekter. Industrial DataOps-modenhedsmodellen hjælper kunder med at lære, hvor de er på deres industrielle datarejse.

Åben PDF