I industri og produktion har ledelse, arbejdsgang, procedurer og processer gennemgået kontinuerlige forbedringer i mange år.

Automatisering af disse processer ved hjælp af digitalisering tager det et skridt videre. Nu kan datastrømmen overvåges, kontrolleres, dokumenteres og optimeres – hvilket tager produktiviteten til et nyt niveau.

Ved at digitalisere kan du blandt andet tilføre værdi til komplekse ressourcer, aktivere nye tjenester og finjustere industrielle processer. Sporing, automatisering, OEE og rapportering er blandt mange funktioner, der er en naturlig del af en digital transformation. Ved at bruge digitale værktøjer og arbejdsprincipper kan du opnå operationel topkvalitet. Er du klar til digitalisering?

Mere om Digitalize
Moderne HMI/SCADA Guidebook for Efficient Operations

Moderne HMI/SCADA-systemer kan hjælpe dig med at reducere driftsomkostninger, opretholde et højt serviceniveau, overholde forskrifter og forbedre operatørens effektivitet. Få et detaljeret overblik over teknologien, og udforsk tipsene i den moderne HMI/SCADA Guidebook for Efficient Operations.

Åben PDF
Webinar: Industri 4.0 – How to Digitalize your F&B Plant

Deltag i et produktionsselskab for en dag, og oplev, hvordan digitaliseringen påvirker mennesker dagligt i et fødevareanlæg.

Lyt til to kunder, som fortæller om deres digitale transformationsrejse, og bliv overbevist om, at enhver rigtig ændring er al den tid og energi, der bruges, værd.

Se webinaret
Er du en SCADA superhelt?

 

Få en idé om, hvordan det er at møde nutidens digitale udfordringer med spillet SCADA Superhero!

Hold omkostningerne nede ved at styre din vandforsyning effektivt. Undgå uplanlagt nedetid på grund af defekte pumper, afbalancere el-omkostninger og gør beboerne glade.

Spil SCADA Superhero