Sammenkoblinger mellem systemer, maskiner og udstyr, procesmodeller og korrekte data. Med dette kan du identificere produktionen og få et overblik over produktionsflowet og eventuelle flaskehalse. Brug indsigten til at optimere alle aspekter af virksomhedens drift.

Uanset om det er en maskine i en Machine Learning-applikation eller en komplet materiale strøm i en planlægningsløsning, er den grundlæggende metode den samme: Analyse af relevante data.

Ved at bruge alle former for analyse, herunder AI og Machine learning, kan du bygge nye strategier. Fra produktionsplanlægning og forebyggende vedligeholdelsesmodel til digitale tvillinger – mulighederne er mange.

Mere om optimize
Skjern Papir bruger AI til at forbedre produktkvaliteten og reducere spild

Med det mål at opnå høj kvalitetskontrol i produktionsprocessen valgte Skjern Papir GE Digitals Proficy CSense, leveret af Novotek. Softwaren giver avanceret industriel analyse, der kan forudsige fremtidige ressourcer og procesydelse.

Åben PDF
KPI-synlighed og dashboards i realtid for dygtige MES-brugere

RealTime_KPI_Visibility_Dashboards

Opnå centraliseret, fjern- og mobildrift.

Lær om det færdige indhold for Proficy Plant Applications-brugere i Proficy Operations Hub. På mindre end fem minutter kan du se, hvordan du kan konfigurere en “OEE”-side. Få den rigtige information, hvor og hvornår du har brug for dem.

Se webinaret
Machine Learning og Predictive Analytics vejledning for ingeniører

ML_Analytics_Guidebook

I dag betyder det at forblive konkurrencedygtig at komme videre på en digital transformationsrejse, herunder maskinlæring og forudsigelig analyse. Ikke alene kan industrielle organisationer udnytte IoT-muligheden, optimere driften og skabe større rentabilitet, men at engagere sig i de nyeste teknologier hjælper også med at tiltrække og fastholde de bedste talenter.

Download vejledning