Sammenkoblinger mellem systemer, maskiner og udstyr, procesmodeller og korrekte data. Med dette kan du identificere produktionen og få et overblik over produktionsflowet og eventuelle flaskehalse. Brug indsigten til at optimere alle aspekter af virksomhedens drift.

Uanset om det er en maskine i en Machine Learning-applikation eller en komplet materiale strøm i en planlægningsløsning, er den grundlæggende metode den samme: Analyse af relevante data.

Ved at bruge alle former for analyse, herunder AI og Machine learning, kan du bygge nye strategier. Fra produktionsplanlægning og forebyggende vedligeholdelsesmodel til digitale tvillinger – mulighederne er mange.

Mere om optimize
Skjern Papir bruger AI til at forbedre produktkvaliteten og reducere spild

Med det mål at opnå høj kvalitetskontrol i produktionsprocessen valgte Skjern Papir GE Digitals Proficy CSense, leveret af Novotek. Softwaren giver avanceret industriel analyse, der kan forudsige fremtidige ressourcer og procesydelse.

Åben PDF
Bæredygtig energivækst med driftseffektivitet

Læs hvordan Vattenfall forbereder sig på bæredygtig energivækst ved at opnå operationel effektivitet. Med behovet for at skalere op og skabe et solidt fundament for fremtidige integrationer med andre applikationer, var implementeringen af ​​en centraliseret platform afgørende.

Åben PDF
Machine Learning og Analytics

I dag betyder det at være konkurrencedygtig at udvikle sig yderligere ved hjælp af Machine Learning og Analytics.

I dette webinar lærer du om, hvordan rejsen til succes ikke kræver, at proces ingeniører er datavidenskabsfolk.

 

Se webinaret