Nyhed

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vi har lanceret nye hjemmesider! Se hvad der er nyt her.

I marts modtog Novotek en ny grafisk profil, med planlagt implementering i løbet af 2021. I dag blev de nye websteder for Novotek Group, Sverige, Danmark og Norge lanceret. Hjemmesiden for resten af ​​Novotek -gruppen vil være klar i løbet af efteråret.

Det er meget sjovt, at vi endelig kan dele resultatet med vores kunder og partnere, siger Tina Markeseth, digital marketingmedarbejder for Novotek Norge.

Siden marts har hun samarbejdet med Novoteks marketingafdelinger på tværs af landegrænser. Resultatet er nye, moderne websteder, der afspejler Novoteks visuelle identitet. De tre fokusområder “Connect”, “Digitalize” og “Optimize” beskriver, hvad Novotek leverer: Tilslutning af systemer, udstyr og mennesker, digitalisering af produktion og optimering af driften.

Det meste er helt nyt, både tekst, billeder og selvfølgelig designet. Målet er, at det bliver tydeligere at se, hvad vi leverer, siger hun.

Bedre brugervenlighed

Med en bred vifte af produkter var hovedfokus at gøre webstedet mere brugervenligt. Den todelte menustruktur betyder, at brugeren let kan navigere fra løsning til produkt, og dermed ikke behøver at have kendskab til produktnavnene.

Det skulle være let for både nye og eksisterende kunder at finde de oplysninger, de har brug for. Hjemmesiden præsenterer ikke kun de produkter, vi leverer, men viser også vores ekspertise i løsningen bag. Hvis du undrer dig over, hvad DataOps er, finder du det hos os, forklarer Tina.

Selvom vi har lanceret, er vi på ingen måde færdige. Hjemmesiden er dynamisk, og vi vil fortsætte med at offentliggøre indhold, som vi tror vil gavne vores læsere, slutter Tina. I fremtiden vil webstedet blive yderligere opdateret med mere indsigt, produktbrochurer, kundehistorier og nyheder.

Flere indlæg