Produktopdatering

OPC Router 4.25

Tag produktionen til nye højder

OPC Router kommer med ny version! Få adgang til nye tilføjelser og større ydelsesforbedringer i OPC Router 4.25.

Tag produktionen til et nyt niveau med den nye version af OPC Router fra Inray! Version 4.25 kommer med mere end 40 nye funktioner og opdateringer. Den nye version introducerer tilføjelser, en ny licensportal og en enorm hastighedsforøgelse på alle områder.

Introduktion af tilføjelsesprogrammer

Få adgang til nye, kraftfulde funktioner med OPC Routers nye tilføjelser.

Store & Forward
Undgå tab af data, hvis modtageren ikke er tilgængelig, eller hvis databasen ikke kan behandle kommandoer hurtigt nok. Når forbindelsen er gendannet, læses data på OPC-routeren og overføres til hvor de skal være. Med Store & Forward-teknologi får du sikkerhed for ustabile kommunikationskanaler.

Redundans
Muliggør gensidig overvågning af to OPC-routere. I tilfælde af en fejl i hovedrouteren overtager den anden OPC Router alle funktioner, helt automatisk. Når hovedrouteren fungerer igen, vender den anden router automatisk tilbage til standby.

Enterprise+
Enterprise+ kommer med flere nye funktioner. Opret dynamiske skabeloner automatisk via databasen, styr hvem der modtager hvilke advarsler med “udvidede underretningsgrupper” og få mulighed for redundant forbindelse til forskellige undersystemer.

Andre nye funktioner

En stor hastighedsforøgelse og en ny og brugervenlig licensportal er nogle af de nye funktioner i OPC Router 4.25.

Intern databaseændring for MongoDB:
Ændringen til en NoSQL-database giver en enorm hastighedsforøgelse på alle områder. Med denne ydelsesforbedring fjernes 10 GB-grænsen fra databasestørrelsen, og den er nu kun forbundet med tilgængelig harddiskkapacitet.

Online licensportal
Få adgang til en ny, klar struktureret portal til licensering. Den nye portal giver et overblik over aktive OPC Router-licenser, tilhørende vilkår og oplysninger om eksisterende vedligeholdelseskontrakter.

Zipher-protokol til Videojet-printere
Få oplysninger om printerstatus, og underret eventuelle printerfejl, f.eks. Push-meddelelser via e-mail. Dette gør det muligt for brugeren at gribe ind med det samme.

OPC Router introducerer også en ny abonnementsmodel på tre niveauer: Vælg mellem Plain, Standard og Enterprise, afhængigt af dine behov.

Flere indlæg