Produktopdatering

OPC Router 5.1

OPC Router 5.1 – nu med touch-kontrol.

Den nye OPC Router Version 5 med sin webgrænseflade har allerede sat nye standarder i arbejdet med OPC Router.

OPC Router 5.1

OPC Router 5.1 tilføjer nu yderligere nye brugervenlige funktioner til OPC Router-applikationen. OPC Routeren kan nu betjenes ved berøring, for eksempel på en tablet. Det er nu endnu nemmere at skalere og flytte din OPC-router.

Touch-betjening

Takket være den nye webgrænseflade kan du når som helst oprette forbindelse til OPC-routeren, for eksempel på en tablet, og du kan bruge touch-betjening til at opsætte og administrere dine forbindelser eller overvåge dem.

Forenklet redigering

Den nye OPC Router 5.1 version gør det endnu nemmere at redigere individuelle forbindelser på interfacet. Det er således nu muligt at redigere flere OPC Router-overførselsobjekter og triggere på samme tid.

Effektiv vækst af virksomheden

OPC Router er platformen for transparent og automatiseret dataoverførsel i din virksomhed.

Den nye OPC Router 5.1-version forenkler skaleringen af OPC Router-projekter yderligere. På den ene side kan projekter i Docker-containere rulles ud til mange edge-enheder samtidigt med blot et par klik. Til gengæld giver den nye OPC Router-version mulighed for at flytte OPC-routere inden for virksomheden. Det betyder, at OPC-routeren også kan flyttes fra en simpel Windows-applikation til en Windows-server. Den nødvendige delicensering er nu mulig offline og uafhængigt.

Det betyder, at OPC Router til enhver tid er i stand til at tilpasse sig og vokse med en virksomhed i vækst. Uanset om det er med Edge-enheder direkte på maskinen eller med en ny virksomhedsdækkende serverstruktur – OPC Router opfylder alle krav.

Brokeren i MQTT-netværket modtager og deler beskeder og information med de tilsvarende MQTT-klienter. Med HiveMQ-partnerskabet er det nu endnu nemmere at bygge et digitalt systemlandskab og implementere digitalisering i din produktion.

Flere funktioner i OPC Router 5.1:

Online OPC Router manual

OPC Router har nu en ny og omfattende online manual. Online-manualen erstatter PDF-manualen. Onlineversionen af manualen sikrer, at du altid har den nyeste version tilgængelig lige ved hånden.

OPC Router Helm Chart

Den hurtige og nemme implementering af OPC Router-projekter er nu endnu nemmere med Kubernetes. OPC Router 5.1 har nu også sit eget Helm Chart, som giver den vigtige og nødvendige tekniske information for at sikre hurtig og nem implementering.

OPC UA Client Tag Browser

I OPC UA Client plug-in er de tilknyttede datatyper nu også tilgængelige, når du gennemser OPC tags. Dette gør browsing i plug-in’et endnu mere lovende.

Yderligere tilgængelige plug-ins

Følgende plug-ins er blevet frigivet til applikationen i den nye OPC Router 5.1 version:

Prøv OPC Router her – eller kontakt os for en demo ved at udfylde formularen nedenfor.

X – Book en demo – OPC Router

Her kan du nemt booke en demo-session hos os, hvor vi gennemgår softwaren og dens funktioner yderligere. Du er også meget velkommen til at stille andre spørgsmål om OPC Router

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Flere indlæg