Produktopdatering

Nyt i OPC Router 4.28

OPC Router 4.28 Release

En ny version af OPC Router er frigivet. OPC Router 4.28 har adskillige nye funktioner til implementering af IoT-løsninger, der hjælper dig mod Industri 4.0.

Om OPC Router
OPC Router er en integrationsplatform & middleware, der forbinder databaser og forskellige datakilder, baseret på IoT og Industry 4.0. Læs mere om OPC Router på vores produktsider.

Nyt i OPC Router 4.28

Sparkplug Specification udviklet til industrien

Sparkplug er optimeret til brug i industrielle applikationer og beskriver, hvordan enheder på Edge eller MQTT-aktiverede enheder kan kommunikere via en MQTT Broker. Med Sparkplug får du et defineret payload. Det kræver kun begrænset planlægning og sikrer hurtig distribution i industriel produktion.

Sparkplug Plug-in er nu tilgængelig i OPC Router 4.28. OPC-routeren sender og modtager beskeder som en MQTT-klient via Sparkplug Plug-in. Objekterne er forbundet med den grafiske brugerflade via “drag & drop”. Derudover kan MQTT-payloads bruges i industriel produktion, gennemses og vælges fra en liste.

Partnerskab med HiveMQ

MQTT Brokers er udviklet af HiveMQ og sikrer effektiv, hurtig og pålidelig dataoverførsel. HiveMQ er baseret på åbne IoT-standarder og giver adgang til en række MQTT-klienter.

Brokeren i MQTT-netværket modtager og deler beskeder og information med de tilsvarende MQTT-klienter. Med HiveMQ er det nu endnu nemmere at bygge et digitalt systemlandskab og implementere digitalisering i din produktion.

Adgang til WAGO IoT Cloud – med WAGO Cloud Profile

Med den seneste version af OPC Router kan du oprette forbindelse til WAGO Cloud for at indsamle og analysere data fra forskellige maskiner og enheder. MQTT muliggør konfiguration af WAGO Cloud Profile og forbindelse til cloud-miljøet. WAGO Cloud giver direkte adgang til data fra WAGO-enheder.

Med Oracle Cloud bliver data tilgængelige over hele verden

Oracle Cloud er en cloud-tjeneste, udviklet til at køre applikationer hurtigt, sikkert og omkostningseffektivt i skyen. OPC Router er allerede i stand til at oprette forbindelse til Oracle-databasen. Med OPC Router 4.28 bliver det desuden muligt at forbinde til Oracle Cloud direkte via Oracle Plug-in. Data kan således sendes og modtages fra skyen.

MQTT5 er tilgængelig

Med OPC Router 4.28 er forbindelse til MQTT5 nu mulig. Versionen kan nemt vælges i “drop down” menuen på MQTT Plug-in’et og derefter kommunikeres i MQTT netværket med MQTT5.

Edge Computing med offline applikation

Licensering af OPC Router 4.28 er nu muligt via TPM-modulet. Dette modul beskytter enheden mod uautoriseret adgang, – og bekræfter nu identiteten af ​​OPC Router-licensen. Denne nyskabelse åbner mulighed for, at OPC-routeren kan betjenes offline i Docker-containeren. Internetforbindelse er ikke længere nødvendig for TPM-licensering.

Udvidelse i Email Plug-in

Microsoft ændrede e-mail-godkendelse i begyndelsen af ​​oktober. Kunder med OPC Router, der bruger Email Trigger, vil drage fordel af denne ændring takket være mere sikker godkendelse.

Vil du vide mere? Kontakt os eller læs pressemeddelelsen fra OPC Router her.

Flere indlæg