Nyhed

Novotek bliver distributør for HighByte

Som distributør for HighByte leverer vi nu Intelligence Hub: En sikker DataOps-løsning designet til OT-personale og automationspersonale.

HighByte Intelligence Hub er den første industrielle DataOps-løsning, der er skabt specielt til OT- og automationsteams. Det er dem, der kender produktionsmiljøet og har de bedste betingelser for korrekt modellering af data.

Løsningen er bygget til, at produktionsvirksomheder kan forbinde, kontekstualisere, modellere og distribuere data på en sikker måde. Data kan sendes til systemer både internt i virksomheden og til cloud-baseret løsninger. Dette gøres helt uden kode. HighByte Intelligence Hub understøtter blandt andet OPC UA, MQTT, SparkplugB, REST og SQL.

Når HighByte Intelligence Hub er oprettet lokalt, vil det være meget let og tidsbesparende for it-personale at hente data, der allerede er struktureret og objektbaseret.

HighByte er et amerikansk firma med base i Portland, Maine. Grundlæggerne af HighByte er de samme, som i deres tid startede Kepware.

Release af HighByte Intelleigence Hub 1.4

Intelligence Hub 1.4 kommer med nye funktioner til endnu mere optimeret dataindsamling. Version 1.4 understøtter komplekse datasæt med flere værdier, en bredere vifte af forskellige datakilder, forbedret dataflow og flere sikkerhedsfunktioner.

  • Forbedret datastrøm – “”Flows” kan nu have flere input og output og understøtter udløsning af “flows” på dødbånd.
  • “Arrays” Support – Alle links understøtter nu “arrays” for input og output. Expressions understøtter nu indeksering, søgning, ændring og opbygning af “arrays”.
  • Forbedret SQL-understøttelse – SQL-input kan returnere flere rækker med data, og SQL-output understøtter automatisk tabeloprettelse. Der er også tilføjet support til logning af SQL-output som JSON, batchskrivning på SQL-output og understøttelse af lagrede procedureoutputs.
  • Lettere “kortlægning” af data – For at gøre “kortlægning” af data endnu lettere er det nu muligt at se dataskemaer i “reference-browseren”.

Dette er blot nogle af de mange funktioner, der er tilføjet til Intelligence Hub 1.4. Læs mere på HighByte’s sider her.

Flere indlæg