Produktopdatering

Intelligence Hub 3.3 – tilbyder forbindelse til Snowflake

Streaming af OT-data til skyen er nu nemmere end nogensinde

Intelligence Hub 3.3 kommunikerer med Snowflake.

I den seneste version af Intelligence Hub – version 3.3 er der fokus på at oprette forbindelse til cloud-platformene AWS IoT SiteWise, Snowflake og SQL-databaser. Opdateringen byder på adskillige præstationsforbedringer for bedre skalering og administration af projekter.

Intelligence Hub version 3.3 introducerer standardforbindelser til Snowflake

Med standard Intelligence Hub-forbindelsen til Snowflake er det nu muligt at sende modellerede OT-data direkte til Snowflake-platformen. De modellerede data bevarer deres struktur og er nemme at bruge til rapportering og analyse. Intelligence Hub kan ligeledes læse data tilbage fra Snowflake og bruge dem i OT-domænet.

Hvad er Snowflake?

Snowflake er en cloud-baseret dataplatform, der har ændret den måde, organisationer bruger datalagring og -analyse på. Snowflake er en fleksibel datalagringstjeneste, der kører i skyen. Med Snowflake kan du afkoble lagring og computer, hvilket giver dig som bruger frihed til at fokusere på dine data uden at være begrænset af infrastruktur.

Ud over Snowflake-forbindelse har Intelligence Hub 3.3 også forbedret integration med AWS IoT SiteWise. Gennem denne forbindelse er det også muligt at uploade hierarkiske strukturer til AWS, så det modellerede indhold af OT-data bevares.

Oversigt over funktionerne

HighByte Intelligence Hub 3.3 har også en lang række forbedringer med hensyn til ydeevne, brugervenlighed og pålidelighed.

Vil du læse mere om mulighederne i version 3.3?

Download Release Notes

Se HighBytes webinar, UNS to Snowflake:

AGENDA:

  • Gennemgang af fordelene og begrænsningerne ved en Enterprise UNS med arkitektur-eksempler.
  • Lær, hvordan du lander kontekstualiserede, modellerede data i førende cloud-platforme, herunder Snowflake Data Cloud og AWS IoT SiteWise, mens du reducerer beregning, latens og omkostninger.
  • Se, hvordan du forespørger i Snowflake-tabeller for use cases, der kræver håndtering af lukkede hændelser ved kanten.
  • Udforsk datasundhed med Pipeline-observerbarhed og overvågning af outputforbindelse i HighByte Intelligence Hub.

Book en demo – HighByte Intelligence Hub

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Flere indlæg