Produktopdatering

Få øget produktivitet og kontrol med iFIX 2022

iFIX 2022 er tilgængelig! Se, hvad der er nyt, her.

iFIX Scada HMI 2022

Reducer time-to-solution, og støt den tilsluttede medarbejder med iFIX HMI/SCADA 2022. Nye funktioner og forbedringer omfatter understøttelse af forskelligt udstyr, forenklet browsing i PLC- og kontrolsystemer, hurtigere opdateringer, forbedret enkeltserver-skalering og meget mere. Understøttelse af cloudinfrastruktur reducerer  desuden hardware-omkostningerne, centraliserer driften og letter fjernadgang.

iFIX er en del af Proficy-familien fra GE Digital og bruges af tusindvis af industriorganisationer over hele verden. Læs mere på vores produktside.

Nye funktioner i iFIX 2022

Reduceret time-to-solution
 • Modelleringsforbedringer (substitution og udtryk) til understøttelse af forskelligt udstyr.
 • Forenklet browsing af PLC- og kontrolsystemer via OPC UA og IGS.
 • Reduceret opdateringstid med Quick Installer.
 • Enklere godkendelsesstyring og forbedret sikkerhed (SSO, indlejrede AD-grupper).
Reducerede samlede ejeromkostninger
 • iFIX Complete fås som en økonomisk pakke til små og mellemstore HMI/SCADA-implementeringer – med alle de kunder, du har brug for.
 • Reducerede hardware-omkostninger via cloudinfrastruktur (Azure VM, AWS VM og hybrid cloud).
 • Forbedret enkeltserver-skalering – 64.000 tags per datatype.
Støt den tilsluttede medarbejder
 • Byg iFIX-billeder én gang, og brug dem på tværs af den samme udstyrstype.
 • Centraliser driften, og giv fjernadgang via cloudinfrastruktur.
iFIX tablet computer

Centraliseret webbaseret konfiguration

iFIX Object Orientation er et centraliseret webbaseret konfigurationsmiljø, der giver brugerne mulighed for hurtigt at forbinde strukturerede datakilder såsom PLC’er. Gennemse PLC-aktivhierarkiet og andre IGS- og OPC UA-kilder. Opret objekter, modelskabeloner såsom tanke og pumper, forekomster af objekter og PDB-tags. Brug en moderne webbaseret struktureret databasestyring, og visualiser iFIX-billeder og grafiske objekter i modelkontekst. Konfigurationen er reduceret betydeligt ved automatisk oprettelse af tags i iFIX og Proficy Historian.

Få adgang til og administrer data fra alle iFIX-noder på tværs af netværket i en enkelt webbrowser ved hjælp af digitale certifikater, der er designet til at skabe tillid mellem webserveren og SCADA-serverne. Flere HMI/SCADA-udviklere kan arbejde samtidigt på det samme projekt fra webbrowseren.

Skabeloner til procesindustrier og High Performance HMI-objekter

iFIX leverer moderne prøvesystemer til et udvalg af industrier (vand/spildevand, fødevarer, lægemidler, kemikalier og strøm) samt foruddefinerede objekter og skabeloner designet ved hjælp af High Performance HMI-koncepter. Drag fordel af ISA-standardfunktioner som High Performance Dynamos og modelbaseret visualisering for at reducere udviklingstiden og give forbedret operatør-respons. 

Visualisering, hvor du har brug for det

Med en bred vifte af HTML5-kompatible klienter såsom Proficy Webspace og Proficy Operations Hub kan iFIX bruges til at levere information hvor og når som helst, på en pc, tablet eller smartphone.

Reduceret risiko med teknologi, der er designet til at være sikker

iFIX anvender åbne og sikre standarder som OPC UA, digitale certifikater og webtokens, hvilket betyder, at du kan implementere med sikkerhed. Sikkerhedsrisici reduceres yderligere med ACL-tilladelser til filer, delt hukommelse og indstillinger i registreringsdatabasen. Automatiske notifikationer indeholder oplysninger om opdateringer og andre forbedringer. Derudover giver GE Digitals iFIX Secure Deployment Guide anbefalinger til bedste praksis.

Resultater

 • Reducer tidsforbruget og omkostningerne til udvikling og implementering med Object Orientation i et samlet webbaseret konfigurationsmiljø.
 • Få hurtigere operatør-responstid med moderne skærme, centraliseret visualisering og ISA 18.2 alarmstyring.
 • Reducer fejlfindingstiden med højere situationsbevidsthed ved hjælp af High Performance HMI og kontekstbaseret navigation baseret på en modelstruktur.
 • Få bedre output for OEM’er, systemintegratorer og slutbrugere med projekter, der er nemme at oprette, fleksible, udvidelige og gentagelige.
 • Minimer vedligeholdelsestid og -omkostninger med webbaseret konfiguration.
 • Giv datafeeds i realtid til din forsyningskæde gennem sikker, standardbaseret kommunikation. 
 • Sørg for den højeste pålidelige oppetid med indbygget SCADA-redundans.

Få mere at vide om iFIX 2022, og se de nye funktioner og forbedringer i GE Digitals Proficy Launch Webinar Series. Se webinaret her.

Vil du vide mere om iFIX HMI/SCADA? Besøg vores produktside eller kontakt os for at få flere oplysninger.

Flere indlæg