Nyhed

AUVESY-MDT lancerer octoplant

En helt ny software fra AUVESY-MDT er tilgængelig! octoplant kombinerer backup, versionskontrol og cyber security for hele produktionen.

Lancering af octoplant

I januar 2022 fusionerede AUVESY og MDT Software. De to markedsledende selskaber har til sammen 47 års ekspertise indenfor software til industriel automation, og fortalte i pressemeldingen hvordan de fremover vil fokusere på at udvikle fælles produkter.

19. april lanserede AUVESY-MDT sit første produkt, octoplant, som kombinerer funktioner fra versiondog og AutoSave. 

Eksisterende versiondog-kunder beholder deres versiondog-licenser med softwareopdateringer som hidtil. Nye kunder starter på octoplant.

octoplant fra AUVESY-MDT giver dig fuld kontrol

octoplant er en modulbaseret platform, som kombinerer backup og versionskontrol af automationssoftware med cyber security. Platformen består af otte forskellige funktionssæt tilpasset industrielle behov, som beskytter mod driftsstop og datatab, og øger cybersikkerheden.

octoplant funksjoner

Via forskellige dashboards får du overblik og information om hændelser i systemet, så du hurtigt kan træffe afgørende beslutninger i tilfælde af systemfejl eller produktionsstop. Udover den aktuelle status har du også adgang til versionshistorik med alle konfigurationer, så du kan se hvilke ændringer der er foretaget, hvornår de er lavet og hvorfor. Tidligere versioner kan gendannes med et tastetryk, – både i tilfælde af nedetid og cyberangreb.

octoplant hub

«octoplant giver maksimal pålidelighed, minimal nedetid og høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Softwaren er en vigtig milepæl for udviklingen af ​​digital styring af udstyr og software til industrivirksomheder», siger Dr. Tim Weckerle, koncernchef i AUVESY-MDT. 

Tilpasset dine behov

octoplant er leverandøruafhængig, og kan bruges sammen med al din automatiseringssoftware for et samlet overblik. Automatisk backup kan foretages på en enkelt enhed eller hele installationer med flere tusinde enheder, sensorer, hardware- og softwarekomponenter.

Softwaren er tilgængelig som en abonnementsmodel. Vælg mellem Core, Plus og Premium.

Core, Plus og Premium

«octoplant udmærker sig i forhold til konkurrenterne, fordi softwaren har den største kompatibilitet på tværs af både producenter og enheder. Sammenlignelige løsninger dækker kun individuelle maskiner eller dele af et anlæg, såsom PLC’er og HMI/SCADA-systemer. octoplant omfatter samtlige anlæggets elementer og skaber et optimalt link mellem OT og IT, som gør det muligt for virksomheder at nå et nyt niveau inden for Business Intelligence og cybersikkerhed», forklarer Stefan Jesse, Group COO hos AUVESY-MDT.

Vil du vide mere om octoplant? Besøg vores produktside, eller kontakt os for at høre mere om platformen.

Flere indlæg